Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Drogéria

Az otthoni szépségápoláshoz használj minőségi termékeket! Ez az egyik legfontosabb tanács, amit érdemes megfogadnod, ha szép és egészséges kinézetet szeretnél. Ez egy meglehetősen széles témakör, ami magában foglalja többek között a testápolást, a hajápolást és a szájápolást is. Az Akciósillat drogéria a legjobb hely, ahol mindent egy helyen be tudsz szerezni úgy, hogy nem költesz el irreálisan nagy összeget. Mi abban hiszünk, hogy a vásárlás akkor érte el a célját, ha a jót veszünk jó áron. Ennek megfelelően alakítjuk ki a termékkínálatunkat és ezt tartjuk szem előtt akkor is, amikor az árakat határozzuk meg.

Testápolók az online drogéria polcain

Testünk egészét bőr fedi, aminek elsődleges szerepe a védelem biztosítása. Bőrünk jellegzetes tulajdonsága, hogy bizonyos időszakonként a legfelső hámréteg lecserélődik. Ez azt jelenti, hogy nagy figyelmet kell szentelnünk a bőrápolásra, különben az arcunk, kezünk, lábunk és a testünk más része is könnyen dehidrálttá válhat. E tekintetben megkülönböztetünk arcápolást, kézápolást, lábápolást és testápolást is, hiszen minden testrészünk más-más bánásmódot igényel. Külön terület a babaápolás, hiszen a babák bőre még érzékenyebb, mint a felnőtteké. Az Akciósillat online drogéria virtuális polcain a felnőttek és a babák igényeinek megfelelő testápolási termékeket is megtalálod.

Szőrtelenítő termékek karnyújtásnyira

Bár szorosan kapcsolódik a testápolás témájához, mégis érdemes külön kezelni a borotválkozást, szőrtelenítést. Ezek is olyan feladatok, amit szinte nap, mint nap el kell végeznünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és megtartsuk személyes higiéniánkat. Természetesen e tekintetben sem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket használunk és azokat mennyiért tudjuk megvásárolni. Az online drogéria akkor is szeretettel vár, ha épp borotva, borotvahab, gyanta vagy szőrtelenítőkrém megvásárlását tervezed.

Házhoz jönnek a hajápoló szerek

A megjelenésünkhöz az is hozzátartozik, hogy milyen a hajunk állapota. Hiába festjük vagy hiába használunk minden nap hajformázó eszközöket, ha nem figyelünk oda hajunk egészségére és nem adjuk meg neki a kellő gondoskodást, akkor nem leszünk elégedettek vele. Mindenekelőtt azzal kell tisztában lennünk, hogy milyen típusú a hajunk és milyen extra igényei vannak. Ennek megfelelően érdemes kiválasztani azokat a samponokat, balzsamokat, hajvégápolókat és egyéb hajápolási termékeket, amit aztán rendszeresen használunk. Az Akciósillat online drogéria kínálatában ezeket is széles választékban és elérhető árakon találod.

Szájápolás

A személyes higiénia fontos része a szánk, illetve fogaink megfelelő tisztítása, ápolása. Többek között ez is hozzátartozik az igényes megjelenéshez. Hiába szép a hajad és a bőröd, ha a fogaid nincsenek rendben, akkor kevés az esélye, hogy bárkire pozitív benyomást tudsz tenni. Az első lépés a fogtisztítás, amit reggel és este is érdemes elvégezni a megfelelő fogkrém használatával és persze napközben is sokat tehetsz a megfelelő szájápolás érdekében például a szájvizek használatával. Ezeknek a termékeknek a megvásárlására is itt az online drogéria.

Drogéria termék rendelése