Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Kézápolás - Lábápolás

Az ápolt körmök és kézfej érdekében, napi szintű kézápolás szükséges. Az időjárás viszontagságai éppen úgy kihívás elé állítják a kezeket, mint a mosogatás, takarítás, vagy a tisztálkodáshoz használt nem megfelelő készítmények. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mivel a kezek folyton szem előtt vannak, így hajlamosak vagyunk azokról is megítélni az embereket. Az ápoltság alapvető követelmény, de a nőknek rendszerint ennél nagyobb igényeik vannak a területen.

Kézápolás és tökéletes manikűr titka

Napjainkban egyre többen vannak, akik otthon végzik a pedikűr és manikűr lépéseit. Ahhoz viszont, hogy kifogástalan végeredménnyel záruljon a folyamat, a manikűrolló, a pedikűrolló éppen úgy nélkülözhetetlen, mint a jó minőségű reszelő és polírozó, és ne feledkezzünk meg a különböző körömápoló készítményekről sem. Ezekkel akár a mostanság kifejezetten trendi otthoni géllakkozás alapjai is megteremthetőek. A tökéletes manikür befejezéseként fontos a megfelelő körömlakk használata, amely egyből a körömlakk lemosó meglétét is igényli. Ne feledkezz meg a hidratálásról sem, amihez a kis kiszerelésben elérhető kézkrém ideális választásnak bizonyul. Bárhová magaddal viheted és ha a hideg szél vagy a szabadban töltött hosszú idő kiszárította volna kézfejedet, azonnali megoldást kínál a készítmény a kézápolás eme területére.

A kézfertőtlenítő szükséges és hasznos társ a kézápolásban

A mindig kéznél lévő kézfertőtlenítő már sok éve nélkülözhetetlen társ úton, munkában, szórakozáskor. A kis kiszerelésű kézfertőtlenítők nagyon praktikusak, kis helyen elférnek. Az otthoni kézfertőtlenítéshez a nagyobb kiszerelés ideális, hogy ne fogyjon ki mindig, amikor épp kellene.

Lábápolás legalább hetente egyszer!

Hasonlóan a kézápolás fontosságához, a lábak puhává varázsolása mellett sem mehetünk el. Ugyan egyéni adottságok függvénye is, hogy mennyire száradnak ki a sarkak, de a rendszeres odafigyeléssel biztosan elkerülhetőek a kirepedt területek és a száraz részek. A lábfejek kiáztatása után habkővel vagy sarokgyaluval megszabadulhatsz az elhalt rétegtől, majd jöhet a gazdagon hidratáló krém. Körmeid ápolása, kifestése a téli hónapokban is szóba kerülhet, hiszen saját ápoltságod és igényességed érdekében tehetsz ilyen módon.

A kézápolás nemcsak a kiszáradt bőr kényelmetlenségeinek elkerülését szolgálja. A nőiesen finom, puha kezek sokat elárulnak a tulajdonosaikról. Legyen szó kézfogásról, az intim pillanatok megéléséről, üzleti találkozóról, ahol mindig szem előtt vannak a kezek, akár a magabiztosságodat is növelheted azzal, ha elégedett vagy az elkészült manikűrrel.