Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Újdonságok

Mindannyian szeretjük az újdonságokat, főleg, ha olyan termékekről van szó, amiket nap, mint nap használunk. Az olyan dolgok, mint például a fogkrém, a tusfürdő, a borotvahab vagy a parfüm könnyen megszokottá válhatnak a mindennapok során. Mondhatjuk úgy is, hogy a használatuk nélkülözhetetlenné válik, éppen ezért folyamatosan gondoskodnunk kell az utánpótlásukról. Webáruházunkban mindig találsz termékeket az “újdonságok” polcon, így bármikor kipróbálhatsz új márkákat a régiek mellett. Ha pedig parfümről van szó, akkor sosem árt, ha egynél több van kéznél.

Legújabb termékek az online drogéria polcain

Online drogéria shopunk kínálatát mindig a vásárlók igényei szerint alakítjuk. Nagy figyelmet szentelünk arra, hogy olyan termékeket kínáljunk, amikre a legnagyobb igény van. Ez az oka annak, hogy folyamatosan bővítjük a választékot és időnként újdonságokkal is megörvendeztetjük azokat, akik ellátogatnak a webshopunkba. Mivel pontosan tudjuk milyen fontos az ár a vásárlás során, ezért arra is odafigyelünk, hogy az általunk kínált parfümök és más használati cikkek megfizethető árkategóriába essenek. Ha jó időben vagy jó helyen, akkor akciós ajánlatokat is elcsíphetsz, ami által lehetőséged van a megszokottnál is olcsóbban vásárolni.

Kedvező árakkal vár a drogéria webshopunk

Nem csak a már megszokott kínálatban, hanem a legújabb termékek között is találsz kedvezményes ajánlatokat. Vannak olyan parfümök, amiket máshol lehet, hogy nem vennél meg, mert sokallod az árát. Nálunk azonban, látva a vonzó árát, azonnal rányomsz a rendelés gombra. Ha újra és újra szeretnél részesülni a visszautasíthatatlan ajánlatokban, amikre nem tudsz nemet mondani, akkor látogass vissza hozzánk gyakrabban és figyeld az újdonságokat! Akkor is szeretettel várunk, ha nem saját részre vásárolsz, hanem épp ajándékot keresel az egyik barátodnak, munkatársadnak, kollégádnak vagy meg szeretnéd lepni a szüleidet, testvéredet, párodat. Számukra parfüm ajándék csomagokat is kínálunk, amiket a többi termékünkhöz hasonlóan drogéria webshopunkban a megszokottnál olcsóbban tudsz megvásárolni.

parfümöket!