Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Babaápolás

A babaápolás speciális odafigyelést és készítményeket igényel, hiszen az apróságok bőre ebben a korban még igen érzékeny. Alapvetően nincs szükség sok termékre a területen, viszont azok minősége korántsem elhanyagolható szempont. Webáruházunkban a babaápoláshoz szükséges termékek széles választékban elérhetőek, így mindenki találhat a kicsi korának és saját elvárásainak egyaránt megfelelő típusokat. 

Babaápolás minőségi készítményekkel

A babafürdető kíméletesen biztosítja a mindig ápolt, tiszta bőrt. A fürdőszobából szintén nélkülözhetetlen babasampon könnyek és sírás nélkül teszi lehetővé a hajmosást, ami a tapasztalatok szerint kritikus témának bizonyul. A fürdés igazi élmény lehet a megfelelő termékek használatával. Ahogy egyre nő az apróság, úgy kerülhetnek elő a különféle játékok is a fürdetőben való tartózkodáshoz. 

Bőrápolás felsőfokon

A pelenka hordásának éveiben fokozott figyelmet érdemel a popsikrém és a babaolaj használata. Ezek mellől nem hiányozhat a babahintőpor sem, mert így együtt teszik lehetővé a kiütések és a kipirosodás megelőzését, valamint a mindig puha bababőr megvalósítását. Ez utóbbi kapcsán azonban az sem mindegy, hogy milyen pelenkára esik a választás. A Pampers bugyipelenka többféle méretben elérhető, így a kényelmesen viselhető pelenkák az érintett korosztály minden tagjának ideális választásnak bizonyul.

A bababőr selymes és sajátosan kellemes illata van. Ennek megőrzéséhez viszont a megfelelő készítmények is szükségesek. Az online rendelés kényelmét kihasználva, néhány kattintással hozzájuthatsz a babaápolás terén népszerű és az otthoni használathoz nélkülözhetetlen termékekhez. Webáruházunk komfortos megoldást kínál mindazoknak a kismamáknak, akik jelenleg nehezen mozdulnak el a pici mellől, mégis szeretnék maguk kiválasztani és beszerezni az ideális készítményeket. A babaápolás a mindennapok szerves része és a bőrproblémák, kiszáradás, kipirosodás ellen a leginkább a megfelelő minőségű márkák képviselőivel tehetsz a legtöbbet. Fedezd fel a puha és egészséges bababőr titkát!

Babaápolási termékek rendelése