Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Szőrtelenítés - Borotválkozás

A szőrtelenítés az egyik legfontosabb feladat az otthoni szépségápolásban. Testünk egészét szőr borítja, de bizonyos területeken sokkal erősebb a szőrzet, mint máshol. Általában a hónalj, a szeméremdomb, a lábszár és az alkar tartozik a kényes területek közé. Ami pedig a férfiakat illeti, nekik az arcukon is vastag szőrszálak nőnek, amiket megfelelően karban kell tartani. Míg a nőknek a szőrtelenítés, addig a férfiaknak a borotválkozás jelent kihívást.

Borotválkozás, ahogy a profik csinálják

Érdemes zuhanyozás közben vagy közvetlenül utána lenyírni az arcszőrzetet, így ugyanis a meleg vízzel nagyon jól fel lehet puhítani a bőrt. Ha erre nincs lehetőség, akkor a borotva használata előtt langyos vízzel érdemes leöblíteni az arcot. Mindig legyen kéznél éles borotva penge, mert miután elkopott az éle, nagyon nehéz vele dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy egy életlen borotvával könnyen meg is sebesíthetjük magunkat. Semmiképp se feledkezzünk meg a borotvahab vagy borotválkozó krém használatáról! Ezek a termékek több funkciót is ellátnak. Hidratálnak, síkosítanak, illetve nyugtatják a bőrt.

Szőrtelenítés az egyéni igények szerint

Nőként kicsit nehezebb dolgunk van, hiszen nekünk több testrészünkről is el kell távolítanunk a nem kívánatos szőrszálakat. Ebből kifolyólag többféle szőrtelenítő eszköz, illetve termék áll a rendelkezésünkre. Egy lehetséges alternatívaként mi is használhatunk borotvát. A borotválkozás nőként is a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a szőrtelenítésnek. Ha viszont ennél tartósabb megoldásra vágysz, akkor a gyantázás is egy jó megoldás lehet. Ennek több változata is van, létezik például hideggyanta és poharas gyanta is, de a meleg gyantapatron is rendelkezésre áll. Ha pedig rohanásban vagy és csak 10-15 perced van, akkor a szőrtelenítőkre használata is szuper alternatíva lehet.

Legyen szó borotválkozásról vagy szőrtelenítésről nálunk megtalálod azokat a termékeket, amikkel gyorsan és hatékonyan el tudod távolítani a szőrszálakat. Nézz körül és válassz az igényeidnek megfelelően!