Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Testápolás

A testápolás egy rendkívül fontos feladat a mindennapi életben. A víz ugyanis nagymértékben szárítja a bőrünket. Ebből adódóan, ha beleülünk egy kád vízbe, beállunk a zuhany alá vagy egyszerűen csak kezet mosunk, máris szembesülünk a száraz bőr problémájával. Természetesen bőrtípustól is függ, hogy a víz szárító hatása milyen mértékben jelent gondot. Vannak, akik kifejezetten zsíros vagy zsírosodásra hajlamos bőrrel rendelkeznek. Ők valószínűleg kevésbé érzik száraznak a bőrüket a vízhasználat után, mint azok, akik száraz vagy érzékeny bőrrel vannak megáldva. 

 

Testápolók rendszeres használata

 

A hatékony testápoláshoz a megfelelő termékek használata szükséges. Először is tisztában kell lennünk a bőrünk igényeivel, ami elsősorban annak típusából, érzékenységéből adódik. Egy zsírosabb bőrre értelemszerűen nem érdemes ugyanazokat a testápolókat használni, mint mondjuk száraz bőrre. Ha van valamilyen bőrbetegségünk, például ekcéma, akkor annak figyelembevételével kell kiválasztanunk a megfelelő termékeket. A testápolás nem csak a testápolók használatából áll. Ugyanilyen gondossággal érdemes nézelődni a szappan, tusfürdő, dezodor kínálatban is. Ha tudatos döntést hozol, akkor elkerülheted, hogy az általad használt termékek irritációt okozzanak vagy egyszerűen csak csalódást okozzanak.

 

Nap elleni bőrvédelem

 

Tavasszal, illetve nyáron nagyon fontos a megfelelő napvédelem, az erőteljes napsugárzás ugyanis nagymértékben károsítja a bőrünket. Főleg akkor vagyunk kitéve a nap káros hatásának, ha kifekszünk napozni, ilyenkor ugyanis huzamosabb ideig érnek minket a napsugarak. Legyen szó strandról, tengerpartról vagy városnézésről, a kánikulában mindig legyen nálad egy megfelelő védelmet nyújtó naptej vagy napolaj!

 

Nálunk mindent megtalálsz, ami az igényeidnek megfelelő testápoláshoz kell. Minden bőrtípusra kínálunk hatékony megoldást nyújtó termékeket, amik magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. Többek között a Baba, Dova, Fa, Nivea, Palmolive és Old Spice termékeit is meg tudod vásárolni a webshopunkban. 

Testápolási termékek rendelése