Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Intim

Intim termék vásárlás
A mindennapi tisztálkodás során kiemelt figyelmet érdemes fordítani az intim higiénia megteremtése. A hagyományos szappanok és tusfürdők nem alkalmasak az intim területek tisztítására. A kényes pH egyensúly megőrzésére kifejezetten az intim mosakodó javasolt. Speciális összetételének köszönhetően védi az érintett területet és ennek köszönhetően a fertőzéseknek is elejét lehet venni.

Intim higiénia - azok a bizonyos napok

Minden nő ismeri azokat a kellemetlenségeket, amelyek azokon a bizonyos pirosbetűs napokon jelentkeznek. Ilyenkor a görcsoldó éppen úgy jó barátunk lehet, mint a helyes méretű tampon és a tisztasági betét. Fontos, hogy tisztában legyél a vérzésed erősségével és ennek megfelelően válassz az intim higiéniai termékek közül. Vannak kifejezetten éjszakai használatra szánt betétek, amelyek fokozott nedvszívó képességgel szolgálják a biztonságot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor fokozott igény mutatkozik a tisztaságra, amit a nap folyamán intim törlőkendő segítségével oldhatsz meg. Ez utóbbi egyébként akkor is kitűnő szolgálatot tesz, ha a toalett használatáról van szó.

Intimitás a hálószobában

Az intim higiénia akkor is rendkívül fontos, ha a párkapcsolatról van szó. A megbízhatóan használható óvszer a nem kívánt terhességen túl, a nemi betegségek ellen is védelmet biztosít. Hormonális okokra vagy egyszerűen egyéni adottságokra visszavezethetően, a sikosító alkalmazása is szükségessé válhat. A vízbázisú termékek óvszer használata mellett is ideálisnak bizonyulnak. Ha pedig elérkezettnek látod az időt a gyermekvállaláshoz, akkor terhességi teszt segítségével már otthon utánajárhatsz, hogy összejött-e a baba.

Az intim higiénia kérdése figyelmet érdemel minden nő részéről. Nemcsak az ápoltság múlhat a dolgon, hanem az egészség megőrzése is. Legyen szó bármely életkorról, az intim mosakodó nem hiányozhat a fürdőből, a törlőkendő pedig akár a táskában is jó szolgálatot tesz, így mindig nálad lesz, ha felfrissítenéd magad. Minőségi termékeink segítségével szabadon élheted meg a nőiességedet a hónap minden napján