Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Arcápolás

Annak érdekében, hogy arcbőrünk makulátlanul tiszta és egészséges legyen elengedhetetlen egy hatékony arcápolási rutin. Talán te is hajlamos vagy arra, hogy néha elhagyd a reggeli, esti arctisztítást vagy ne kövesd pontról pontra a rutinodat. Ám idővel mindig bebizonyosodik, hogy e tekintetben nem lehetsz elég szigorú magadhoz. A bőröd ugyanis nagyon hamar megérzi, ha elhanyagolod és nem szentelsz rá kellő figyelmet. Utólag pedig sokkal nehezebb helyrehozni például a gyulladásokat vagy a bőrszárazságot.

 

Arcápolási rutin hölgyeknek

 

Reggel és este is gondoskodnunk kell a megfelelő arctisztításról. Reggel az éjszaka során felhalmozódott zsírt kell eltávolítanunk az arcunkról. Este pedig a napközben felgyülemlett szennyeződéstől, illetve sminktől kell megszabadítanunk. Az arctisztítót a bőrtípusodnak megfelelően érdemes kiválasztanod, ugyanúgy, ahogy azokat az arckrémeket is, amiket utána használsz. Az arctisztítás után következik a hidratálás, amivel lényegében pótolod a bőröd vízveszteségét. Ezt követően pedig a saját szükségleteidnek megfelelően használhatsz arcmaszkot és szemránckrémet is. Amennyiben zsíros, pattanásos bőröd van, akkor pedig ne feledkezz meg az arcradírozásról sem heti 1-2 alkalommal!

 

Arcápolási rutin férfiaknak

 

Természetesen nem csak a nők, hanem a férfiak számára is fontos, hogy egészséges legyen a bőrük. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ők is körültekintően válasszák ki az arcápolási termékeket. Számukra a borotválkozás egy mindennapi feladat, amivel apró sérüléseket okoznak a bőr felső rétegén. Bármennyire is óvatosan húzzák végig arcukon a borotvát bizonyos mértékű bőrirritáció elkerülhetetlen. Ez az oka annak, hogy az after shave használatát nem szabad megspórolniuk és persze, ha szükségét érzik, pluszban ők is használhatnak hidratáló arckrémeket. 

 

Az arcápolás mindig több termék használatát foglalja magában. Ahhoz, hogy a megfelelő törődést add a bőrödnek tudnod kell milyen igényei vannak és pontosan mire kell odafigyelned. Nálunk minden szükséges terméket megtalálsz, amikkel profi rutint tudsz összeállítani magadnak. 

Arcápolási termékek rendelése