Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Arcmaszk

A megfelelő arcápolási rutin kialakítása beletelhet egy kis időbe. Először is tudnunk kell, hogy milyen bőrtípusunk van és milyen bőrhibákra, bőrproblémákra kell megoldást találnunk. Ezek után már csak ki kell kísérleteznünk, hogy melyik termékekkel tudjuk jól ápolni, tisztítani, hidratálni az arcbőrünket. Az arcmaszk olyan, akár egy igazi kényeztető ajándék, éppen ezért mindenképp érdemes beiktatni a rutinunkba.  

Az arcmaszk egyike azoknak a szépségápolási termékeknek, amiket bármilyen bőrtípusra alkalmazhatunk. Nem azért, mert van egy csodatermék, ami mindenkinek beválik, hanem azért, mert többféle változat közül választhatjuk ki azt, amelyik számunkra a legmegfelelőbb. Ott van például a hidratáló arcmaszk, ami kifejezetten azoknak ajánlott, akiknek száraz, vízhiányos bőrük van vagy anti-age megoldást keresnek. Emellett a kollagénes arcmaszk is nagyon keresett termék, hiszen sokan küzdenek a ráncosodás megfelelő kezelésével és a már kialakult szarkalábak eltűntetésével.  

Vajon tényleg van értelme használni maszkokat? Merülhet fel a kérdés teljesen jogosan, ha még sohasem próbáltad. A maszkok attól függően fejtik ki a hatásukat, hogy milyen arcbőrre lettek kifejlesztve. Zsíros bőr esetén eltávolítják a felesleges olajat, ezzel csökkentve a nemkívánatos csillogást. Száraz bőr esetén hidratálnak és visszatöltik a sejtekbe a megfelelő mennyiségű vizet. A fakó bőrt kellemesen élénkítik és megtisztítják a szennyeződésektől. Az érzékeny bőrön csökkentik a bőrpírt és a már kialakult gyulladásokat. Amennyiben az arcmaszk agyagot is tartalmaz, akkor “megizzasztja” a bőrt, ezzel tisztítva a felületét. A kollagén tartalmú változat pedig érezhetően feltölti a ráncokat, miközben puhává és simává varázsolja a bőrt. 

Bármilyen kozmetikai arcmaszkra vágysz, a kínálatunkban megtalálod azokat, amelyek garantáltan jótékonyan hatnak a bőrödre. Csak azzal kell tisztában lenned, hogy milyen aktuális kihívásod van és milyen az alap bőrtípusod? 

Arcmaszk rendelés