Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Szájápolás - Higiénia

A szájápolás nélkülözhetetlen része a reggeli és az esti fürdőszobai rutinnak. Nemcsak az egészséges fogsor múlik a szájhigiénián, hanem ezzel összefüggésben az ép fogsor és a magabiztos mosoly is. A titok nagyon egyszerű. A jó minőségű fogkefe, az egyéni sajátosságokhoz passzoló fogkrém és a szájvíz elmaradhatatlanok a napi legalább kétszeri fogmosás esetében. A fogfehérítő készítmények segítségével, akár több árnyalattal világosabb fogsor is elérhető, de nem érdemes megfeledkezni az ajakápolóról sem, ami bármelyik táskában elfér a hideg hónapokban.

Szájápolás- fókuszban a rendszeresség és a megfelelő technika

A helyes fogmosás alapjait már gyermekkorunkban elsajátítjuk, mégis sokan vannak, akik felnőttként sem szánnak elegendő időt a folyamatra. A jól irányzott mozdulatok és a kényelmesen használható fogkefe legalább olyan lényegesek, mint a fogkrém kiválasztása. A friss leheletet biztosító típusokon túl, a gyógynövényes fajták is nagy népszerűségnek örvendenek. A fogselyem és a szájvíz használata tökéletes zárása lehet a szájápolás folyamatának.

Speciális igények, korszerű készítmények

A műfogsort viselőknek nélkülözhetetlen a megfelelő rögzítés, valamint a napi higiéniára való odafigyelés. A műfogsorrögzítő készítmények maximális biztonságot és kényelmet tesznek lehetővé. Az este folyamán számukra is lényeges a szájápolás, amit egy jól megválasztott műfogsortisztító segítségével végezhetnek el kifogástalan végeredménnyel.

A szájápolás során a megelőzésen van a hangsúly, hiszen ha naponta többször sikerül eltávolítani a lerakódásokat, azzal komolyabb fogászati problémáknak vehetjük elejét. A mindig friss leheletről szájspray használatával is gondoskodhatsz, de a fehér, egészséges fogak a rendszeres fogmosás és a fogorvosi kontroll eredményeként érhetőek el.

A magabiztos mosoly hidat képez az emberek felé és az önbizalom utolérhetetlen érzésével ajándékoz meg. A szájhigiénia lehetővé teszi, hogy a saját fogak épsége megőrizhető legyen és ne kelljen feszengeni akkor, ha valójában széles mosollyal örülne az ember.