Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajápolás

A vonzó megjelenéshez hozzátartozik az egészséges, dús haj. Ezt néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, amikor a szépségápolásra gondolunk, pedig a hajápolás legalább annyira fontos, mint az arc- vagy a bőrápolás. Szuper, ha havonta egyszer ellátogatunk a fodrászunkhoz, aki kicsit felfrissíti a hajunkat, egy valamivel azonban jó, ha tisztában vagyunk. Az egészséges, magával ragadó hajkorona nem a fodrász kezei között készül.  

 

A fodrászunk elkészítheti a legcsodálatosabb frizurát nekünk és rákenhet akármit a hajunkra, a “varázslat” legfeljebb csak 1-2 napig tart. Ha azt szeretnéd, hogy a tükörbe nézve a hajad is elnyerje a tetszésedet, akkor el kell kezdened megfelelően bánni vele. Az első és legfontosabb dolog a megfelelő hajkefe használata, ugyanis itt kezdődik minden. Ha olyan fésűd van, amivel nap, mint nap megsérted a hajszálaidat ezzel mikro sérüléseket okozva rajta, akkor akármilyen hajkondícionálót is használsz, nem vagy csak nagyon nehezen érheted el a vágyott eredményt. Egy másik nagyon fontos kérdés, hogy ha te magad is le szoktad vágni a hajadat, akkor minőségi fodrász ollót használsz-e? Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem figyelnek sem a hajkefe, sem az olló milyenségére, amivel rengeteg felesleges kárt tesznek a haj szerkezetében.

  

A hajkefe és olló lecserélésével nagy lépést teszünk a megfelelő hajápolás felé, de még mindig ott vannak a hajformázó készülékek, amikkel nagymértékben roncsoljuk a hajszálak szerkezetét. Ha mindenképp ragaszkodsz a hajformázás ezen módjához, akkor a hajvasalást, hajgöndörítést végezd alacsonyabb hőfokon! Utána pedig használj olyan termékeket, amikkel hidratálod, ápolod a hajadat! A hőmérsékletre a hajszárításkor is érdemes figyelned, ez esetben is törekedj az alacsonyabb hőfokra és arra, hogy legalább 15 cm-re tarts a hajszárítót a hajadtól! Ezek apróságoknak tűnhetnek, mégis rengeteget számítanak, így hát nem érdemes szemet hunynod felettük. 

 

Ha megvan a megfelelő fésű és fodrász olló, akkor már csak a hajad típusának és aktuális állapotának megfelelő termékeket kell jól kiválasztanod. Válassz olyan sampont, ami gyengéden, mégis hatékonyan tisztít! Hajmosáskor ne feledkezz meg a hajbalzsam használatáról se, különösen akkor, ha száraz vagy kiszáradásra hajlamos hajad van. Ez esetben a hidratáló hajpakolásokkal is sokat tehetsz azért, hogy a hajápolást tényleg profi szintre emeld. És persze ott vannak a hajolajak is, amik extra táplálást adnak a hajszálaknak. A hajszeszek pedig a hajnövekedés elősegítésében és a hajhullás csökkentésében adnak segítséget. Amire még érdemes figyelned, hogy a hajfestékek és hajszínezők tekintetében is a minőségi termékeket használd! 

 

Éveken keresztül keressük a nagy titkot: hogyan tehetünk szert az egészségesen ragyogó, dús hajra? A válasz azonban nagyon egyszerű. Bánj kíméletesen a hajaddal és körültekintően válaszd meg, hogy milyen eszközöket és hajápolási termékeket használsz!  

 

Hajápolási termékek rendelése