Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajfesték, hajszínező

Hajfesték, hajszínező rendelés

Az ideális hajszín megtalálása nem könnyű feladat, de a hajfesték kínálat nagymértékben megkönnyíti a dolgot. A természetes árnyalatok és színmélységek mellett, az egészen feltűnő, izgalmas megoldások is megvalósíthatóak az otthon kényelmében. A kimosható hajszínező lehetővé teszi, hogyha mégsem tetszene a végeredmény, akkor attól gyorsan sikerüljön megszabadulnod. A professzionális készítmények kedvelőinek kifejezetten az Alfaparf hajfesték javasolt, ami gazdag színválasztékkal áll rendelkezésre.

Minőségi hajfesték a haj védelmének szolgálatában

A hajfestés során nem csupán a megfelelő szín elérése a fontos, hanem a szálak védelme is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olyan márkák, mint például a Palette hajfesték, mélyreható hidratálást is biztosít a hajkoronának. Az egészség ezen a területen is fontos, hiszen csak az lehet szép, ami egészséges is. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen szín állna jól, akkor a hajszínező vagy a hajkréta lehet jó választás, ezektől ugyanis könnyedén megszabadulhatsz, semmilyen maradandó nyomot nem hagynak. A természetes megoldások kedvelőinek kifejezetten javasolt a Henna hajfesték, ami ammónia nélkül, hatékonyan gondoskodik a kívánt árnyalat eléréséről.

Színek és személyiségek

Milyen szín mellett érdemes döntened? Ha már a hajfestésen gondolkodsz, akkor bizonyára van valamilyen elképzelésed arról, hogy milyen színt látnál vissza szívesen a tükörben. A fekete és a vörös színekkel érdemes óvatosnak lenni, ugyanis tartós hajfesték formájában ezek csak nehezen távolíthatóak el, pláne otthoni körülmények között. Bár ma már hajradírok és kíméletes világosítók is elérhetőek a piacon, de a haj roncsolódásának elkerülése rendkívül fontos. Ugyanakkor vannak olyanok, akiknek kifejezetten jól áll a fekete vagy a padlizsán szín is és egy életre beleszeretnek abba.

A hajszínező sampon és hajfesték kínálatban mindenki megtalálhatja azokat a termékeket, amelyeket egyszerűen és szívesen használ majd először és utána, az aktuális festések alkalmával is.