Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajformázó szer

A hajformázás sokaknál a mindennapok részét képezi, mások csak bizonyos alkalmakkor nyúlnak a hajzselé vagy a hajformázó krém után. A hajat kiszárító, károsító készítmények ideje lejárt, így a mai kor embere kifejezetten azokat a termékeket részesíti előnyben, amelyek egyúttal a haj egészséges megjelenéséről is gondoskodnak. A hosszú és a rövid haj egészen más odafigyelést igényel, mint a göndör haj vagy a speciális formára vágott frizura. Abban mindenki egyetért, hogy a hajhab és a hajformázó spray remek választásnak bizonyul a tartósság érdekében.

Hajformázás: ha nem mindegy a gyorsaság

Kinek van ideje a hétköznapokban arra, hogy munka előtt órákat töltsön a tükör előtt? A rohanó hétköznapokban szeretjük azokat a termékeket, amelyek egyszerűen alkalmazhatóak és a végeredményt illetően sem hagynak maguk után kívánnivalót. A hajformázó por is egyfajta alternatívát kínál, de a göndörítő hajhab és a fénylő tincseket garantáló hajhab márkák jelentősen nagyobb népszerűségnek örvendenek. Használatukhoz nincs szükség többre néhány percnél és szinte egész nap jól mutató frizura lesz az eredmény.

A hajformázás olyan folyamat, ami némi gyakorlatot tesz szükségessé. Ki kell ismerned a frizurádat, hogy miként reagál az egyes márkák készítményeire, hogyan áll legjobban, milyen megoldást érdemes előnyben részesítened a munkahelyre és miként érzed igazán jól magad az esti randevún. Ha természetes loknikkal, hullámokkal ajándékozott meg a természet, akkor a göndörítő hajhabok ideálisak lehetnek. A hajzselé gyakran a férfiak körében is előnyben részesített készítmény, a krém állagú termékek pedig az apró babahajak elsimításához kifejezetten alkalmasak. Viszont a hajlakk is gyakran használt termék.

Hajformázás esetén, nem mehetünk el a választott szín mellett sem, ami szintén hozzájárulhat a vonzó megjelenéshez. Ne feledkezz meg arról, hogy csak az a haj lehet szép, ami egyúttal egészséges is. Hajfestés alkalmával is törekedj arra, hogy megőrizd a tincseid hidratáltságát és egészségét! A minőségi hajápolók és hajfestékek mellett, a pakolások sem hiányozhatnak a fürdőszobából.