Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajkefe, fésű

Hajkefe, fésű rendelés
A vonzó megjelenés elképzelhetetlen az ápolt hajkorona nélkül, amihez a megfelelő hajkefe nem hiányozhat a fürdőszobából. A haj hosszától függően, naponta többször érdemes végigszaladni az eszközzel a hajon. Ennek köszönhetően, a frizura mindig igényes megjelenéssel bír, legyen szó egy lófarokról, kiengedett hajról vagy valamilyen speciális megoldásról. A loknik mindannyiunk szívéhez közel állnak. Ha a természet nem ajándékozott meg göndör hajjal, akkor a hajcsavaró szett használatával látványos hullámok érhetőek el.

Bontófésű és hajkefe a gubancok ellen

Az ápolt haj gubancoktól mentes. Főként a hosszú hajjal rendelkezők ismerik azokat a fránya gubancokat, amelyekkel minden hajmosás előtt meg kell küzdeni. Bár a hidratáláson és a hajápoláson sok múlik, de ezek mellett is lényeges a hajkefe és a speciális, bontáshoz alkalmas fésű használata. A hajmosást követően érdemes a szivacsos hajcsavaró segítségével előkészíteni a frizurát a másnapi megjelenéshez.

Laza hullámok vagy látványos loknik- ahányan vagyunk, annyiféle elképzeléssel rendelkezünk az ideális frizuráról. Nem mindegy az sem, mi passzol az arcberendezésedhez, de a hajszínen, a stíluson és a személyiségeden is sok múlik. Idővel minden nő megtalálja azt a hajviseletet, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak. Bontófésű, mágikus hajcsavaró használatával pedig olyan végeredmény születhet, aminek köszönhetően végre magabiztosan pillanthatsz a tükörbe.

Hajkefe nélkül ne indulj útnak!

A munkahelyeden töltöd a nap jelentős részét? Ki mondta, hogy ilyenkor nem fontos időnként megfésülködni? A hajbontó kefe kis helyen elfér, így nyugodtan magaddal viheted a táskádban. Akár összecsukható változat mellett is leteheted a voksot, ami utazásokhoz szintén ideális választásnak bizonyul.

Nemcsak funkcionalitását illetően felel meg az elvárásoknak a nálunk elérhető hajkefe, hanem megjelenése kapcsán is. Többféle izgalmas minta között válogathatsz, hogy biztosan rábukkanj a személyiségedhez, ízlésedhez passzoló darabra. Szerezd be nálunk a szükséges hajápoló eszközöket!