Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajbalzsam

Hajbalzsam rendelés

A hajbalzsam használata minden hajmosás után javasolt. Segít kisimítani a hajszálak felületét, hozzájárul a hidratált, ápolt hajvégekhez és a kifésülés folyamatát is megkönnyíti. Ehhez természetesen fontos, hogy a hajtípusnak megfelelő készítményre essen a választás. Napjainkban nemcsak a nők, hanem a férfiak is kifejezetten érdeklődnek a hajápolási készítmények iránt. A korpás, zsíros, problémás fejbőr éppen úgy figyelmet érdemel, mint a száraz, töredezett, festett hajszálak.

Hajbalzsam festett hajra: fokozott ápolás a száraz hajvégek ellen

Bár ma már a korszerű hajfestékek ammónia nélkül is elvégzik feladatukat, sokaknál mégis száraz, töredezett hajvégek jelzik a festést. A festett hajra ideális hajbalzsam aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a hajszálak újra élettel telivé váljanak és a szálkás, száraz végek is helyreállíthatóak legyenek. A hajbalzsam száraz hajra akkor is ideálisnak bizonyul, ha életvitelből, táplálkozásból vagy hormonális működésből adódóan akadnak problémák. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a külső ápolás mellett, a belső folyamatokra is mindenképpen figyelmet érdemes fordítani. A szépség külső és belső tényezők függvényeként születik meg.

Hajbalzsam spray? Lemosás nélkül is működik!

Sokan vagyunk úgy vele, hogy a hajmosással töltött időbe már nem fér bele a hajpakolások megkövetelte idő. Ilyenkor bizonyul remek választásnak a spray formában elérhető tápláló készítmény, ami nem igényel lemosást. Nemcsak a száraz haj érdemel figyelmet, hanem a könnyen zsírosodó típus is. Ilyenkor kifejezetten ajánlott a hajbalzsam zsíros hajra. Segítségével kontroll alatt tartható a faggyútermelés és hosszabb idő kihúzható két hajmosás között.

A női és a férfi hajbalzsam is remek választásnak bizonyul annak érdekében, hogy igényes, ápolt frizurával jelenhess meg. Ne feledd, csak az egészséges haj lehet szép, ezért megéri az alapoknál kezdeni a frizurakészítést. Korszerű készítményeink értékes hatóanyagaikkal járulnak hozzá mindehhez, elősegítve vonzó megjelenésed.