Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Hajpakolás, kondícionáló

Ha szép, egészséges hajkoronát szeretnél, azért bizony tenned kell. A megfelelő sampon kiválasztása után már csak arra a kérdésre kell választ találnod, hogy milyen termékeket érdemes használnod a hőn áhított végeredmény elérése érdekében? A hajpakolásokat semmiképp sem érdemes kihagynod a hajápolási rutinból, hiszen kiválóan táplálják, hidratálják a hajszálakat. Hatásukat pedig nehezen tudod bármi mással kiváltani vagy helyettesíteni.  

 

Fontos tudnod, hogy ez a fogalom, hogy tökéletes hajpakolás nehezen értelmezhető. Ennek pedig az a magyarázata, hogy mindannyiunknak más a hajunk és más-más hajkihívásokkal küzdünk. Tökéletesnek tehát azt a pakolást mondhatjuk, amelyik megfelel az egyéni igényeinknek és hatásos eredményt nyújt. Ennek megfelelően száraz hajra, töredezett hajra, zsíros hajra és festett hajra is vannak hajpakolások. Ezek a termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy pontosan úgy táplálják a hajadat, ahogy arra szüksége van.

 

A hajpakolások mélyen a haj szerkezetében fejtik ki jótékony hatásukat. Általában olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amik meleg hatására aktiválódnak. Ezért van az, hogy a felvitelüket követően érdemes fóliába csomagolni a hajat és még egy törölközőt is ráteríteni. Nem kell minden nap alkalmazni őket, elég, hetente vagy kéthetente beiktatod hajmosás után. 

 

A hajpakolás mellett a kondicionáló is egy TOP termék, amit kár lenne kihagyni a hajápolási rutinból. Ezt minden hajmosás után érdemes használni, ugyanis szépen kisimítja a hajszálakat. Gyakran tartalmaznak kifésülést segítő összetevőket is, aminek köszönhetően könnyedén ki tudod fésülni a még nedves hajadat. Nem csak rugalmasságot adnak, hanem egészséges fényt is kölcsönöznek a hajkoronádnak. Alapvetően kétféle kategóriába sorolhatjuk őket. Vannak a leöblíthető és a nem leöblíthető változatok, de a bennük lévő hatóanyagok szerint is megkülönböztethetjük őket. Ott vannak például a keratinos kondicionálók, amik nem csak fényt adnak a hajadnak, hanem dúsabbá is teszik.

Hajpakolás, kondícionáló