Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Sampon

Csak az egészséges haj lehet szép és ápolt, ehhez pedig az ideális sampon megtalálása nélkülözhetetlen. A kínálat minden korábbinál szélesebb, így a száraz hajjal rendelkezők éppen úgy megtalálhatják a kedvencüket, mint azok, akik korpás, zsíros fejbőrrel küzdenek, vagy a hajfestéssel elért élénk színeket szeretnék sokáig megőrizni.

Sampon- milyen gyakran használhatjuk?

A hajsampon típusától és mindennapi életviteledről függ az, hogy milyen gyakran érdemes hajat mosnod. A hagyományos márkák kedvelőinek a WU2 vagy például a Baba sampon remek választásnak bizonyul. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a sampon ára nincs egyenes arányban az általa nyújtott minőséggel, így a Kallos készítményei is garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. A hajmosás gyakoriságának megállapítása nem csupán a hajtípustól függ, hanem attól is, milyen elfoglaltságok képezik az életedet. Ha rendszeresen sportolsz, akkor a napi hajmosás is hasznos lehet. Ehhez célszerű olyan terméket választani, ami kifejezetten gyakori használatra javasolt. A Syoss és a Gliss Kur ajánlatai között a festett, töredezett hajjal rendelkezők és a vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajjal bírók is rálelhetnek az ideális összetételre.

Head & Shoulders: nem csupán korpás hajra!

A jól ismert márka nemcsak azoknak bizonyul kitűnő választásnak, akik korpás fejbőrrel küzdenek. Nagyszerűen gondoskodik a festett haj élettel teli csillogásáról, biztosítja a szükséges hidratálást, frissítő érzést ad a használatot követően. A gyártó balzsamokkal is jelen van a piacon, így a még teljesebb ápolást teszi lehetővé a tincseknek. Férfiak is szívesen használják, hiszen garantáltan megszünteti a korpásodást és akár napi bevetésre is ideális.

Ne feledd, hajápolási szokásaid jelentősen befolyásolják az ápolt megjelenésedet! A hajmosást követően, érdemes mindig a megfelelő balzsamot is alkalmazni, de hetente legalább kétszer hajpakolás is kerülhet tincseidre. Az egészséges haj sokat elárul arról, mennyire figyelsz az igényes külsőre és a természetes ápoltságra.