Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Smink - Make Up

A tökéletes smink elkészítése nemcsak a megfelelő eszközök meglétét teszi szükségessé, hanem a minőségi alapanyagokat is. A jó sminkecset készlet nem hiányozhat a fürdőszobából, de mit sem érnek az ecsetek, ha az alapozó vagy a púder kiválasztásakor tanácstalan vagy. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb nőnek időre van szüksége, amíg megismeri a saját arcát, rájön arra, mi áll igazán jól neki. Hasonló a helyzet a piaci kínálatban elérhető sminktermékekkel kapcsolatban is. A választék minden korábbinál szélesebb, így megéri alaposan körülnézni annak érdekében, hogy valóban az ideális kozmetikumok mellett tedd le a voksodat.

A szempillaspirál és a szájfény alapnak számít!

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen szeretjük viszontlátni magunkat a tükörben. A hétköznapokban más jellegű smink készül, mint akkor, ha alkalmi megjelenés a cél. A felhasznált készítményeket is ennek megfelelően érdemes megválasztani. A szempillaspirál, a szemöldökceruza és a szájfény alapnak számítanak és akkor is kitűnő szolgálatot tesznek, ha csak a boltba szaladnánk el. Amennyiben a munkaköröd ennél többet követel meg, vagy egyszerűen szeretnéd kihozni magadból a maximumot az irodai munka, az üzletkötés világában is, akkor az alapozó, a púder és a korrektor is nélkülözhetetlennek bizonyul. A színt minden esetben az aktuális bőrszínednek megfelelően érdemes megválasztani. Könnyen lehet, hogy két színből tudod majd kikeverni az ideális árnyalatot.

Profi árnyékolás és szemsmink alkalmi megjelenéshez

Nem elégszel meg a spirál és szemceruza kettősével? A szemhéjfesték paletták elérhető áron beszerezhetőek és a többféle szín között, a hétköznapi és az alkalmi smink elkészítéséhez is megtalálhatod a tökéletes árnyalatokat. Sminkecset segítségével felviheted az alapozót, púdert, de ne feledkezz meg a műszempilla kínálta lehetőségekről sem! A szemöldökceruza használatával végleg elfelejtheted a kósza szálakat.

Egy hangsúlyos szemsmink mellé, a természetes szájfény vagy rúzs felel meg igazán. A szájkontúr ceruza és a szemhéjtus nem található meg mindenki gyűjteményében, de ez nem jelenti azt, hogy ne kísérletezhetnél vele. Ahogyan a smink készítésekor a műszempilla is megér egy próbát, úgy a különféle színekkel, árnyalatokkal, márkákkal és alapanyagokkal is bátran próbálkozhatsz.

A jó smink kiemeli szépséged, rásegít annak megélésére. Nem csupán ez az előnye. A vonzó külső sok esetben maga után hozza a magabiztosság érzését, ami nélkülözhetetlen a mindennapokban. Vannak olyan termékek, amelyeket mindig érdemes a táskádban tartanod, mások csak akkor kerülnek elő, ha valóban alkalmi megjelenésről van szó. A tűpontos tusvonal húzásához némi gyakorlásra van szükség, mint ahogyan a szemhéj árnyékolása sem biztos, hogy elsőre menni fog. Az a legszebb az egészben, hogy közben közelebb kerülhetsz az arcvonásaidhoz, saját magadhoz és megismerheted azt, hogy mi az igazán szép benned, legalábbis a külsőségeket illetően.