Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Green Pharmacy sampon

Green Pharmacy sampon rendelés

 

Green Pharmacy sampon az egészséges hajkoronáért

Az ápolt, dús és persze egészséges hajkorona sokak álmai között szerepel. Az egészségtelen táplálkozás és a nem megfelelő hajápolás azonban alapvetően nyomhatják rá bélyegüket a haj állapotára. A Green Pharmacy sampon a legjobb választás akkor, ha szeretnénk természetes összetevőket bevetni az igényes, zsírosodástól és töredezéstől mentes haj érdekében. 

A termékcsaládban a zsíros hajjal küzdők éppen úgy megtalálják számításukat, mint azok, akik folyamatosan korpásodással küzdenek. Az ápolt hajvégek szintén megvalósíthatóak a Green Pharmacy sampon használatával. A speciális, gyógyszertári üvegcséket idéző csomagolás sokat elárul arról a természetességről, mely alapvetően jellemzi a termékcsalád minden tagját.

A Green Pharmacy sampon kiválóan habzik, kellemes illata pedig ellazít a hajmosások alkalmával. A gyógynövényes kivonatoknak köszönhetően végre egészségtől fénylő és puha hajnak örvendhetnek azok is, akik számára ez mindig csak elérhetetlen álom volt. Próbálja ki a termékcsalád több típusát is, melyek mindegyike remek választás!