Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Green Pharmacy hajbalzsam

Green Pharmacy hajbalzsam rendelés

 

Green Pharmacy hajbalzsam a dús hajkoronáért

 

A Green Pharmacy termékcsalád természetes összetevőiről és kimagasló hatékonyságáról ismert. A hajhullás sokak számára okoz problémát. A háttérben életmódbeli tényezők éppen úgy állhatnak, mint genetikai okok. Az érintettek számára azonban egyetlen fontos dolog létezik, a meglévő hajállomány megtartása és annak egészségesebbé, szebbé varázsolása. A Green Pharmacy hajbalzsam kíméletesen gondoskodik arról, hogy a haj megfelelően ápolt legyen.

A bojtorján kivonatnak köszönhetően a hajhullás tünetei érezhetően csökkennek és újra dús, egészséges hajnak örvendhet. A termékcsalád a természet patikájában rejlő erőt igyekszik bevetni a szépség megőrzése, valamint annak helyreállítása érdekében. Hagyja a haján hajmosást követően kis ideig a terméket, majd öblítse ki alaposan.

A Green Pharmacy hajbalzsam a legjobb választás a hajmosást követő hajápolásra. A természetes összetevőkre a csomagolás is utal, hiszen a gyógyszertári üvegcsék hangulatát idézi a minőségi termék megjelenése. A kedvező árak megbízható színvonallal társulnak.