Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Vademecum fogkrém

Finom ízű Vademecum fogkrém gyerekeknek

 

Mivel a kisgyerekek nem szeretnek fogat mosni, ezért a szülőknek ki kell találniuk valamilyen módszert az ösztönzésükre. Szerencsére, a Vademecum fogkrém igen jó ízzel rendelkezik, tehát így a kicsik könnyebben rábírhatók a fogmosásra. Az Akciósillat oldalán többféle változatot is lehet kapni, ezért érdemes mindegyikkel próbát tenni. 

Jelenleg, az epres és az almás ízesítés közül választhatnak a vásárlók. Érdemes cserélgetni a termékeket, mert így még szórakoztatóbb lehet a fogmosás. Ugyanakkor, érdemes odafigyelni arra, hogy a gyerekek ne nyeljék le nagyobb mennyiségben a Vademecum fogkrémet, mert ez nem túl előnyös az emésztőrendszernek!

A weboldalon 50 milliliteres kiszerelésben nyílik lehetőség a vásárlásra. Azonban, az sem jelent problémát, ha inkább felnőtteknek való Vademecum fogkrém kellene. Kapható még a Pro Vitamin Complete nevű változat is, amellyel könnyen frissebbé tehető a lehelet. Végre nem kell félni a fogszuvasodástól sem a készítmény segítségének köszönhetően. A flourid erősebbé teszi a fogakat, és véd a fogkő megjelenésétől is.

A Vademecum fogkrém használatára akár napi két alkalommal is szükség lehet. Ugyanakkor, figyelni kell arra, hogy a fogmosás elég alapos legyen. Lehetőleg, a rosszul elérhető helyeket is meg kell tisztítani, mert csak így garantálható, hogy a fogak egészségesek maradnak. Persze, a Vademecum fogkrém alkalmazásához kelleni fog egy jó fogkefe is. Mivel az Akciósillat oldaláról mindig vehető közepes keménységgel bíró termék, ezért lehetőleg itt kell alaposan körülnézni.