Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Vademecum fogkrém

Főkategória >Fogkrém >Vademecum fogkrém

Finom ízű Vademecum fogkrém gyerekeknek

 

Mivel a kisgyerekek nem szeretnek fogat mosni, ezért a szülőknek ki kell találniuk valamilyen módszert az ösztönzésükre. Szerencsére, a Vademecum fogkrém igen jó ízzel rendelkezik, tehát így a kicsik könnyebben rábírhatók a fogmosásra. Az Akciósillat oldalán többféle változatot is lehet kapni, ezért érdemes mindegyikkel próbát tenni. 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Jelenleg, az epres és az almás ízesítés közül választhatnak a vásárlók. Érdemes cserélgetni a termékeket, mert így még szórakoztatóbb lehet a fogmosás. Ugyanakkor, érdemes odafigyelni arra, hogy a gyerekek ne nyeljék le nagyobb mennyiségben a Vademecum fogkrémet, mert ez nem túl előnyös az emésztőrendszernek!

A weboldalon 50 milliliteres kiszerelésben nyílik lehetőség a vásárlásra. Azonban, az sem jelent problémát, ha inkább felnőtteknek való Vademecum fogkrém kellene. Kapható még a Pro Vitamin Complete nevű változat is, amellyel könnyen frissebbé tehető a lehelet. Végre nem kell félni a fogszuvasodástól sem a készítmény segítségének köszönhetően. A flourid erősebbé teszi a fogakat, és véd a fogkő megjelenésétől is.

A Vademecum fogkrém használatára akár napi két alkalommal is szükség lehet. Ugyanakkor, figyelni kell arra, hogy a fogmosás elég alapos legyen. Lehetőleg, a rosszul elérhető helyeket is meg kell tisztítani, mert csak így garantálható, hogy a fogak egészségesek maradnak. Persze, a Vademecum fogkrém alkalmazásához kelleni fog egy jó fogkefe is. Mivel az Akciósillat oldaláról mindig vehető közepes keménységgel bíró termék, ezért lehetőleg itt kell alaposan körülnézni.