Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parodontax fogkrém

A Paradontax fogkrém többféle változatban kapható

 

Nagyon fontos a fogak egészségének megőrzése, tehát nagy hangsúlyt kell helyeznie a szájápolásra. A Paradontax fogkrém kiváló eszköz lehet, ezért Ön is bátran megrendelheti az Akciósillat oldaláról. Jelenleg, többféle típus is van a készletben, ezért olvassa el az ismertetőket, és döntse el, hogy melyik termék lenne a legjobb választás.

 

Például, a zöld színű, flouridos fogkrém abban az esetben fogja elnyerni a tetszését, ha kedveli a frissítő hatású termékeket. Az Akciósillat oldalán kicsi, húsz milliliteres kiszerelésben is lehetőség nyílik a vásárlásra. Ez különösen abban az esetben lehet praktikus, ha éppen egy utazásra indul. Persze, akkor sincsen gond, ha Ön inkább hetvenöt milliliteres változatban szeretné megvenni a terméket.

A Paradontax fogkrém kapható klasszikus, piros színű típusban is. A segítségével könnyen megelőzhető a zavaró fogínyvérzés. A speciális összetevőknek köszönhetően kisebb eséllyel jelentkezik gyulladás és szuvasodás. Az ásványi anyagok, sók és gyógynövények segítségének hála kevesebb esetben kell felkeresnie a fogorvosát. Ezenkívül, a Paradontax fogkrém megvásárolható még más típusokban is.

A Whitening nevű változat akár naponta két alkalommal is használható. A gyerekek esetében nem ajánlott a Paradontax fogkrém alkalmazása, hiszen a célcsoportot inkább a felnőtt és az idős korosztály képezi. Természetesen, szóba jöhet még az Ultra Clean használata is, mert így sokkal eredményesebb lehet a plakkok eltávolítása. Az Akciósillat kínálatában lévő Extra Fresh elmulasztja a kellemetlen szájszagot, tehát érdemes vele tenni egy próbát. Mivel a Paradontax fogkrém tartalmaz egy speciális összetevőt is, ezért a segítségével igazán eredményes lehet a szájápolás. A malkronnak köszönhetően egyáltalán nem nehéz a fogak tisztítása.

Szerencsére, gyorsan hozzá lehet szokni az egyedi ízhez is, tehát megéri felkeresni az Akciósillat oldalát a rendelés érdekében. Mivel az akció csak a készlet erejéig tart a Paradontax fogkrém esetében, ezért ne habozzon a vásárlással!