Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Meridol fogkrém

Meridol fogkrém vásárlás

 

A meridol-kutatás a megalkotója az összes aminfluorid/ónfluorid hatóanyagtartalmú meridol készítménynek. A meridol-kutatás révén válik érthetővé a fogyasztó számára a meridol termékek és a meridol aminfluorid/ónfluorid hatóanyagkombinációjának összetettsége és működési elve.

Meridol fogkrém a tökéletes mosolyért

 

A tökéletes mosoly fontos szerepet tölt be a mindennapi magabiztosság alakulásában. Ha elégedetlenek vagyunk fogaink színével, állapotával, az meglátszik közérzetünkön és a takargatott mosolyunkon.

Nem csak az elszíneződések okozhatnak azonban problémát, hanem a sokakat érintő fogszuvasodás is. Az étkezések után plakkok keletkeznek a fogfelszínen, melyek egy idő után a bennük levő baktériumok miatt károsítják a fogzománcot. A cél tehát nem más, mint a plakkok eltávolítása és ezzel a megfelelő szájhigiénia biztosítása. A Meridol fogkrém a területen már számtalanszor bebizonyította hatékonyságát. A márka termékei kiválóan alkalmasak a gyulladt fogíny kezelésére és a fájdalmak mihamarabbi csillapítására. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a fogínygyulladás hátterében is rendszerint a fogszuvasodás áll. A Meridol fogkrém gondoskodik arról, hogy a baktériumok elpusztuljanak és ugyanakkor az új lerakódásokat is megelőzi. A fogkő egyenes út a szuvasodáshoz, valamint ínyproblémákkal is gyakran jár együtt.

A szakemberek rendszeresen felhívják a figyelmet arra, hogy a szuvasodás és a fogínynél összegyűlt baktériumok akár a fog gyökérzetét is megtámadhatják, ami komolyabb kezelést igényel. Felejtse el a szuvas fogakat és a szájhigiénia hiányából adódó panaszokat és válassza naponta legalább kétszer a Meridol fogkrém előnyeit! A fogszuvasodás korosztálytól függetlenül bárkit érinthet, és tény, hogy genetikai tényezők is hatással vannak a fogzománc erősségére. Érdemes tudni azonban, hogy a megfelelő aminfluoridot tartalmazó fogkrémek hozzájárulnak a fogzománc ellenállóvá tételéhez és segítségükkel a szuvasodásnak is elejét lehet venni. A Meridol fogkrém mindazok számára ajánlott, akik fontosnak tartják saját fogaik kiváló állapotban való megőrzését és a fogíny gyulladása, vérzése ellen is hatékonyan szeretnének tenni. A fogakat érintő betegségek a szervezet egészére hatással lehetnek, megéri tehát odafigyelni a mindennapi tökéletes szájhigiéniára.

Gondoskodjon fogai épségéről a Meridol fogkrém nyújtotta kiváló minőséggel!