Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

DECEMBERBEN AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT CSAK E-MAILBAN ELÉRHETŐ !!

Malizia szappan

A Malizia szappan az esti tusoláshoz

Nincs is annál kellemesebb érzés, mint amikor egy hosszú napot követően beállunk a zuhany alá. A tisztálkodáshoz jól jöhet a finom illatú Malizia szappan, amelyet az Akciósillat oldalán lehet megvásárolni. Jelenleg négyféle illat közül választhatunk.

A hölgyeknek biztosan tetszeni fog a mandulás-vaníliás változat. A jázminból készített típus is remek választást jelenthet a nőknek, a férfiak esetében pedig a Vetyver nevű változat megrendelése ér meg egy próbát. A Malizia szappan egyáltalán nem drága, ezért költséghatékony megoldást jelent a megvásárlása. A segítségének köszönhetően nem ütközik nehézségbe a szennyeződések eltávolítása a bőrről.

A gyerekek esetében is szóba jöhet a használat, hiszen a tejes változat képes helyesen ápolni a kicsik bőrét. A 90 grammos termék sokáig elég lesz a tisztálkodáshoz. A vásárlás akár egy akció keretén belül is lehetséges, ezért érdemes ennek megfelelően rendelni az Akciósillat oldaláról. A kiszállítás sem kerül sokba, tehát nem jelent gondot, ha az otthonunk kényelméből szeretnénk beszerezni a tisztálkodószert.