Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Malizia habfürdő

Olcsó Malizia habfürdő rendelés

Malizia mindig a szívén viseli a családok igényeit.
A Malizia habfürdők 1 literes kiszerelésben puha és tiszta érzést keltenek és hét különböző illatban választhatóak.
A Malizia habfürdő tökéletes kombinációja a kényelemnek és a minőségnek.

Malizia habfürdő izgalmas illatokkal

 

Kevés kikapcsolóbb dolog létezik, mint a fárasztó munkanap után egy kád forró vízben elnyúlni és élvezni az illatok kényeztetését.

A Malizia habfürdő rendkívül széles választékban elérhető, így kínálatában mindenki megtalálhatja azt a típust, mely közel áll hozzá. A márka már évtizedek óta jelen van a piacon, ám egykoron csak a férfiak számára készült illatokról volt ismert. Napjainkban már a különféle gyümölcsillatú habfürdők is megtalálhatóak az választékban, így a fürdőzés és a wellness szerelmesei garantáltan megtalálják új kedvencüket.

A Malizia habfürdő kiválóan habzik, és elég belőle csak kevés a fürdővízbe. A takarékos megoldás értékes hatóanyagokkal táplálja a bőrt és megelőzi annak kiszáradását. A fenséges illatok gondoskodnak arról, hogy a fürdőzés valódi élmény legyen mindenki számára. Ismerje meg a termékcsalád többi készítményét is, melyek elérhető árszínvonalon nyújtanak kimagasló minőséget! A Malizia habfürdő nem véletlen kap helyet sokak fürdőszobájában, erre ugyanis rászolgált igényes illataival.