Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Malizia folyékony szappan

Malizia folyékony szappan rendelés

 

Minőségi Malizia folyékony szappan Olaszországból.
A Malizia folyékony szappanok gyengéden tisztítanak, puhává és simává téve a bőrt.
Eltávolítja a szennyeződést és a kellemetlen szagokat.
Malizia kézkímélő folyékony szappan most akciós áron 275 Ft.
Webáruházunkban meg találod az antibakteriálist, a tejkrémest, a pézsma és szeder változatot és a közkedvelt joghurt és tejest.
A folyékony szappan költséghatékony és esztétikus megoldás a mosdóban és a fürdőszobában. Malizia webáruházunkban három fajta Intim folyékony szappant is van raktáron.

 

 

Olcsó Malizia folyékony szappan rendelés
Ingyenes Budapesti átvétel a WestEnd City Center-ben

 

Malizia folyékony szappan vásárlás

Malizia folyékony szappan használata a fürdőben

Mindennapi életünkben nagyon fontos szerepet játszik a higiénia. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg minél gyakrabban kezet kell mosunk a saját egészségünk érdekében.

A Malizia folyékony szappan használatával könnyen megtisztíthatjuk a kezünket, ezért érdemes tennünk vele egy próbát. Így könnyen puhábbá tehetjük a bőrünket is. Ráadásul, a termék egyáltalán nem kerül sokba, tehát nem jelent nagy anyagi terhet a megvásárlása. A Malizia folyékony szappan többféle kiszerelésben is megvásárolható. A nagyobb, 300 milliliteres, pumpás változat remek választás lehet a fürdőszobák esetében. Ugyanakkor, vásárolhatunk 200 milliliteres utántöltőt is az Akciósillat oldalán. Mivel mindegyik változat finom illattal rendelkezik, ezért ebből a szempontból is elégedettek leszünk a Malizia folyékony szappannal.

A tejkrémes szappan különösen jó választást jelenthet, hiszen hidratáltabbá tehető vele a kéz. A készletből rendelhetünk még körömvirágos, joghurtos, kamillás és pézsmás Malizia folyékony szappant is. Fertőtlenítő hatású terméket is vehetünk az oldalon, ha igazán alapos tisztításra lenne szükségünk.