Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Malizia dezodor

A Malizia dezodor megelőzi az izzadást

Nagyon kellemetlen, ha izzadságfolt jelenik meg a pólón, ezért mindent meg kell tenni ennek az elkerülése érdekében. A Malizia dezodor jó választást jelenthet a vásárlóknak, hiszen képes megelőzni a zavaró szagok kialakulását. Az alacsony árnak köszönhetően a rendelés biztosan nem ütközik akadályba az Akciósillat oldalán, ezért lehetőleg ide kellene ellátogatni.

Többféle illat közül válogathatnak a vásárlók a nagy kínálatnak köszönhetően. Az 150 milliliteres űrtartalomnak hála sokáig elég lesz a Malizia dezodor. Természetesen, a nyári időszakban többet kell belőle használni, tehát ilyenkor egyszerre akár több flakont is érdemes vásárolni az oldalról. Az ergonomikus kialakításásnak köszönhetően biztosan nem ütközik akadályba a használat. A Malizia dezodor maszkulin illattal rendelkezik, ezért az urak esetében jelent jó választást. A vevők dönthetik el, hogy milyen módon szeretnék megkapni a terméket.

A budapesti átvétel ingyenes, ezért érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Ugyanakkor, a postai kézbesítés sem kerül sokba, tehát ebből a szempontból is jó ötlet a rendelés.