Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Impulse dezodor

Impulse dezodor rendelés, vásárlás


Impulse dezodort Dél-Afrikában kezdték el gyártani 1972-ben.
Az első olyan dezodor, amelyet összekapcsoltak a parfümmel.
1979-ben népszerűsége elérte az Egyesült Királyságot.
1980-as években Magyarország egyik vezető illatszere.
Mindenki emlékszik a nagy nevekre, Impulse Incognito, Impulse Magic Moschus, Impulse La Pantera.
Most újra vásárolható parfüm webáruházunkban.
Minden Impulse dezodor a romantika illatát képviseli.
Napjainkban is Anglia és Írország egyik legnépszerűbb női dezodorja.


Olcsó Impulse dezodor rendelés
Ingyenes Budapesti átvétel a WestEnd City Center-ben

Impulse dezodor a mindennapi romantikáért

 

Vannak olyan márkák, melyek évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendek. Az Impulse dezodor régóta jelen van a piacon, és egyszerű romantikus illatával áll a nők rendelkezésére. Gyermekkorunkból mindannyian emlékszünk a dezodor csomagolására, mely minden nő fürdőszobájában megtalálható volt.

 

Ugyan napjainkra a parfüm és illatszer kínálat minden korábbinál szélesebb lett, de ez nem azt jelenti, hogy ma ne lenne létjogosultsága a régi, ám jól bevált termékeknek. Az Impulse dezodor ma is helyet kap a drogériákban és webáruházakban, s a hagyományos illatok kedvelői szívesen teszik le voksukat mellette. S hogy elsősorban kiknek ajánlott az illatszer? A mindennapokban gyakran vagyunk úgy vele, hogy szívesen választanánk valami egyszerű, megszokott illatot, amelyet már évek óta előveszünk időnként. Az Impulse dezodor tipikusan ilyen, és az idősebb korosztály számára éppen úgy jó választásnak bizonyulhat, mint a romantikát előnyben részesítő fiatalabbaknak. Többféle illat közül választhatunk akár az online rendelés kényelmét kihasználva, így minden alkalomra megtalálhatjuk az ideális darabot. Sokan vannak, akik az intenzív illatokat nyújtó parfümöket nem kedvelik, és helyettük inkább a finomabb, visszafogottabb kreációkat részesítenék előnyben. Ugyan az Impulse dezodor tartósságban nem veheti fel a versenyt a legjobb parfümökkel, de népszerűségét talán éppen visszafogott jellegének köszönheti.

 

A mindannyiunk által ismert márka napjainkban reneszánszát éli és sokan térnek vissza a már évtizedek óta ismert és keresett illatokhoz. Az Akciósillat most minden korábbinál kedvezőbb áron kínálja az Impulse dezodor különféle illatait, melyek között minden korosztály megtalálhatja a számára ideális fajtákat. A néhány kattintással megrendelhető dezodorok remek választásnak bizonyulnak munkahelyre, iskolába, de akár alkalomra is megéri mellettük dönteni. Az évtizedek óta ismert márka már sokszor bizonyított, és nem hiányozhat egyetlen nő eszköztárából sem. Romantika felsőfokon- ezt nyújtja az Impulse dezodor.