Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Illatosítás

Az illatosítók régóta jelen vannak az üzletek kínálatában, de napjainkban minden korábbinál szélesebb kínálattal találkozhatunk. Az illatgyertya nemcsak ajándékba bizonyul ideális választásnak, hanem az otthon hangulatossá varázslásának érdekében is. A pálcás illatosító kifejezetten trendinek számít és az elektromos illatosító is sokak otthonában kap helyet. Az illó olajok jótékony hatást fejthetnek ki a hangulatra, mint ahogyan a párologtató is hasznos, főleg a téli, fűtési időszakban. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy-egy jól ismert illat emlékeket ébreszthet fel bennünk és a hangulatunkat is képes megváltoztatni.

Illatosítók a hangulatos otthon szolgálatában

Az otthon stílusossá varázslásában a lakberendezésnek kiemelt szerep jut. Van azonban még valami, ami jelentősen befolyásolja azt, milyen érzés kerít hatalmába a lakásba lépve. Ez nem más, mint az ott uralkodó illatok. Természetesen a higiénia megteremtése és a rendszeres takarítás mellett nem érdemes elmenni, de ezeken felül olyan illatba boríthatjuk az otthonunkat, ami azonnal megmelengeti a szívünket. Az illatgyertya egész évben megállja a helyét, éppen úgy, mint a két jól ismert márka, az Air Wick és az Ambi Pur. Ezek egyébként korszerű, elektromos illatosítókkal is megjelentek a piacon, sőt, azok is megtalálhatják a számításukat, akik a pálcás illatosító választékból keresgélnének. Ez utóbbiak a helyiségben dekorációs elemnek sem utolsók és a gyertyákhoz hasonlóan, ajándékozás alkalmával is megállják a helyüket.

Az illatosítók lehetővé teszik, hogy egyetlen pillanat alatt jó hangulatba kerülj, mint ahogyan az emlékeidet is felébresztheti egy-egy jól megkomponált aroma. Ugyan a parfümökkel nem vehetik fel a versenyt a lakás illatosítására használt termékek, de az otthonosság megteremtésében fontos szerep jut ez utóbbiaknak. Az illó olajok kiváló minőségben elérhetőek webáruházunkban, de azok is megtalálhatják számításukat, akik az évszakhoz, alkalomhoz passzoló illatgyertyákat szeretnék megtalálni. Az illatok korosztálytól függetlenül közel állnak az emberekhez. Találj rá új kedvenceidre a webáruházunkban!

Illatosító termékek rendelése