Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Illóolaj

A mai rohanó világban néha jó elnyújtózni otthon, megpihenni, relaxálni, zenét hallgatni. Ilyenkor egy-egy finom illat segít az ellazulásban és a stressz elengedésében. Sokan nem is tudják, hogy amikor illóolajokat használnak, valójában megteremtik az otthoni aromaterápia feltételeit. Maga a kifejezés egy olyan gyógyeljárást jelent, ami a növények és a belőlük kinyert kivonatok alkalmazásán alapszik. Ezeket az aromaterápiás módszereket házilag is kipróbálhatod, ha pedig elnyeri a tetszésedet, akkor beépítheted a mindennapjaidba. 

 

Ez a tudomány nagyon sokrétű, ami azt jelenti, hogy számos formája létezik attól függően, hogy az illóolajokat pontosan hol és hogyan használjuk. Az egyik legelterjedtebb módszer, amikor az olajokat, növényi kivonatokat belecsepegtetjük a fürdővizünkbe. Aromalámpába, illetve párologtatóba is tehetünk belőlük, de a bőrbe bedörzsölve is nagyon jótékonyan működnek. A használat módját elsősorban az határozza meg, hogy milyen célra kívánjuk használni őket, illetve milyen problémát szeretnénk megoldani velük. 

 

Az illóolajok amellett, hogy jó illatot varázsolnak a környezetünkben, általában belélegezve fejtik ki a legúttisztító és fertőtlenítő hatásukat. Ezen kívül enyhítik a fáradtságot, oldják a stresszt és segítik az ellazulást, illetve az elalvást. Bedörzsölve az adott területre reumás panaszok, ficamok, rándulások és zúzódások kezelését is hatékonyan támogatják. A hirtelen fellépő akut fájdalmak vagy duzzanatok kezelésére is jól működnek, ez esetben borogatás formájában érdemes alkalmazni őket.  

 

Az illóolajok széles választékban állnak rendelkezésedre. A levendula, a borsmenta, a citromfű, a vanília és a teafaolaj is nagyon népszerű. Ami pedig a márkákat illeti, a Pagoda és az Aromax által készített változatokban garantáltan nem fogsz csalódni. A kínálatban speciális illóolajokat is találsz, ilyen például az anti-smoke dohányfüstsemlegesítő, illetve az antistressz olaj.

Illóolaj rendelés,
Illatolaj rendelés