Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Illatgyertya

Az otthonunkban akkor érezzük magunkat jól, ha számunkra kedves tárgyak és illatok vesznek körül minket. Ez utóbbit azokkal az illatosítókkal, gyertyákkal érhetjük el, amik béke, kényelem és biztonság érzetét keltik bennünk. Az illatgyertya egyre népszerűbb alternatíva, amikor valaki frissebbé meghittebbé szeretné tenni az otthoni környezetet. A gyertyák illata képes romantikus hangulatot teremteni, felidézni bennünk egy-egy kedves emléket vagy képzeletben elröpíteni a kedvenc helyeinkre.  

 

Az illatgyertyák rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre.  Sokak kedvence a cukros alma és sült fahéj illat, de a “nagymama sütije” és a forralt boros változat is nagyon népszerű. Ezek még hangulatosabbá teszik a karácsonyi készülődést, de az ünnepi asztalon is emelik a lakoma, illetve az együtt töltött idő varázsát. Persze nem feltétlenül kell kivárni az ünnepeket, az őszi bekuckózás alkalmával is bátran elő lehet venni őket. Tavasszal, illetve nyáron is jó szolgálatot tesznek. Akkor nagyon kellemes érzetet keltenek a citrusos és egyéb gyümölcsös változatok, amikkel frissebbé teheted a levegőt. 

 

Akárcsak a sima gyertyákat az illatosított változatot is érdemes körültekintően használni. Nem számít, hogy üvegben vagy pohárban van a viasz és a kanóc, rövid időre se hagyd őrizetlenül!

 

A zárható változatokat pedig ne felejtsd el lezárni! Nagyon figyelj rá, hogy ne tegyél mellé olyan tárgyat, ami éghető vagy ami gyorsan lángra tud kapni és se kisállatot, se pedig gyermeket ne engedj a közelébe! Ha eloltottad, inkább ellenőrizd le még egyszer, hogy biztos ne maradjon ott izzó állapotban! Négy óránál tovább ne hagyd égni, inkább többször gyújtsd meg, ha hosszabb ideig szeretnéd élvezni az illatát!  

 

Az Airwick és a Glade illatgyertya, illetve illatos teamécses is remek választás, de a Scented Candle és az Aura termékekkel sem tudsz mellé nyúlni. Ezek a márkák megbízhatóságot, minőséget és rengeteg finom illatot kínálnak neked. 

 

Illatgyertya rendelés