Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Green Pharmacy tusfürdő

Green Pharmacy tusfürdő rendelés

Kényeztesse magát, ismerje meg a Green Pharmacy gyógynövényes frissítő tusfürdőket.
Aromás kikapcsolódás, aktív bőrápoló, természetes növényi kivonatok. Kímélő, jó hidratálás bársonyos puhaság és simaság.
A Green Pharmacy tusfürdő nem tartalmaz:
- parabén
- szilikon
- PEG
A Green Pharmacy natúrkozmetikum márka a Lengyel Elfa Pharm Polska gyártja a Lengyel és Szlovák gyáregységeibe.A márka nagy sikereket ért el valószínú a természetes receptek és a gyógynövényes alapanyagoknak köszöhetően.
A termékek a gyógyszeresüvegekre hasonlító csomagolásban jelentek meg az europai piacokon.

0% parabének, szilikonok, PEG

Olcsó Green Pharmacy tusfürdő rendelés

Green Pharmacy tusfürdő a kíméletes bőrápolásért

 

A Green Pharmacy tusfürdő kíméletesen ápolja a bőrt és minden olyan mesterséges adalékanyagtól mentes, amelyek általában felelőssé tehetőek a bőr kiszáradásáért és az allergiás reakciókért.

Nincsen benne parabén, szilikon, viszont nagymennyiségű természetes alapanyagot tartalmaz minden egyes flakon. Az olívaolaj és a rizstej már számtalanszor bebizonyította hatékonyságát a szépségápolásban. A Green Pharmacy tusfürdő kiválóan hidratál, semleges pH-értéke pedig gondoskodik arról, hogy a bőr minden szempontból a legjobbat kapja. A regenerációban az olívaolaj játszik szerepet, a növényi rizstej pedig simává, selymessé varázsolja a bőrt. A készítményből elegendő csak keveset használni, mégis dús hab képződik, mely a fürdést igazi élménnyé teszi.

A Green Pharmacy termékcsaládban mindazok megtalálják új kedvenceiket, akik fontosnak tartják a természetes összetevőket és a fenséges illatról sem mondanának le. A gyógynövényes készítmény azonnal jótékony hatással van még a kiszáradt bőrre is, és helyreállítja annak szerkezetét.