Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Green Pharmacy arckrém

Green Pharmacy arckrém rendelés

 

Green Pharmacy arckrém természetes összetevőkkel

 

A mindennapi arcápolás nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy ápolt és magabiztos legyen a megjelenés. Célszerű azonban körültekintően megválogatni az erre a célra használt készítményeket, ugyanis egy silány minőségű krémmel többet árthatunk, mint használnánk. 

A Green Pharmacy arckrém értékes összetevőivel járul hozzá az arcbőr hidratáltságához. Idővel csökken a bőrben a kollagén és a hialuronsav mennyisége, ennek pedig száraz bőr és ráncosodás a következménye. A Green Pharmacy arckrém gondoskodik arról, hogy a ráncok minél később jelenjenek meg és a bőr minden nap friss, energikus legyen.

A benne levő természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem kell allergiás reakciótól vagy kiszáradt részektől tartani. A Green Pharmacy arckrém könnyen és gyorsan beszívódik, így használata egyszerű és kényelmes. Mivel arcunkkal kommunikálunk, ezért nagyon fontos az arcbőr állapotára való fokozott odafigyelés. A természet ereje bőrápolás terén is eredményesen alkalmazható. Válassza a már számtalanszor bizonyított minőséget a Green Pharmacy termékcsaládból!