Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Elmex szájvíz


Olcsó jó minőségű szájvizet szeretne a legjobb márkák egy helyen Elmex, Meridol, Parodontax.Mire jó az Elmex szájvíz?

Ha azt szeretné, hogy a fogai igazán egészségesek legyenek, akkor nem elegendő a napi két alkalommal történő fogmosás. Szükség lesz az Elmex szájvíz használatára is, ezért látogasson el az Akciósillat oldalára, és tekintse meg az itteni készletet.

Kétféle típusban nyílik lehetőség a vásárlásra, tehát gondolja meg, hogy melyik lenne Önnek praktikusabb. A Sensitive 400 milliliteres kiszerelésben rendelhető meg, és igen sokáig elegendő a szájápoláshoz. A segítségével csökken a fogszuvasodás esélye, tehát kevesebb esetben kell felkeresnie a fogorvosát. Kedvező esetben a lyukak miatt jelentkező fájdalomérzetről is elfeledkezhet.

Az Elmex szájvíz abban az esetben is jó választás lehet, ha meg szeretné védeni a kórokozóktól a fogait, hiszen egyfajta védőréteg képződik a felületükön. A használattal egyszerűen felfrissíthető a lehelet, és el lehet felejteni a rossz szájszagot. Az Elmex szájvíz kapható még erózióvédelemmel kapcsolatos változatban is. Így kisebb eséllyel károsodik a fogzománc az évek múlásával, Ön pedig sokáig örülhet a gyönyörű mosolyának. A használat igazán gazdaságos lehet a hatékonyságnak köszönhetően, mivel csupán kisebb mennyiségre van szükség a szájápoláshoz.

Az Elmex szájvíz nem kerül sokba, tehát akár rendszeres jelleggel is alkalmazhatja. Azt tanácsoljuk, hogy esténként szánjon időt a fogai megtisztítására, mert így nagyobb eséllyel őrizheti meg az egészségét. Az Elmex szájvíz partnere lesz a szájápolásban, tehát mindenképpen tegyen vele egy próbát! Nem fogja megbánni, hogy a kitűnő minőségű termék mellett döntött.