Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Elmex fogkrém

A fogszuvasodás oka a fogzománc demineralizációja, amit a foglepedékben lévő baktériumok okoznak. Ezért olyan fontos, hogy a plakkot rendszeresen eltávolítsák a fog felszínéről és a fogközökből. A hatékony megelőzés része a fluorid tartalmú hatóanyag is.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve fejlesztette ki az elmex-kutatás az aminfluoridon alapuló elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN rendszert. A klinikailag igazolt elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN rendszeres használata a következő előnyökkel jár:

Bizonyítottan nagyfokú védelmet nyújt a fogszuvasodással szemben. 
Fogzománc-alkotórészek beépítésével megerősödik a fogzománc, és ellenállóvá válik a baktériumok okozta savasságnak.   
Korai stádiumban remineralizálja (ásványi anyagokat visz be) a fogfelszín alatti fogszuvasodást

 

elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN fogkrém aminfluoriddal
Különleges felszíni hatás: az aminfluorid szorosan tapadó, egyenletes védőréteget képez minden fogfelszínen.
Másodpercek alatt beépül a fogzománcba, keménnyé és ellenállóvá teszi a plakk-baktériumok okozta savassággal szemben.
Hosszútávú védelmet nyújt, és korai stádiumban remineralizálja (ásványi anyagokat visz be) a fogfelszín alatti fogszuvasodást.

 

 

Olcsó Elmex fogkrém rendelés
Ingyenes Budapesti átvétel a WestEnd City Center-ben

Elmex fogkrém, a fogszuvasodás ellenszere

 

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma, mely mellett sokan elmennek. Mindenképpen odafigyelést igényelne azonban, hiszen akár a saját fog elvesztése is lehet a következménye az elhanyagolt szuvasodásnak.

Mint minden betegség esetében, így a fogszuvasodás esetén is rendkívül fontos a megelőzés. A mindennapi szájhigiéniára való odafigyelés nem csak a megfelelő technikával végzett fogmosást takarja, hanem a minden szempontból ideális fogkrém használatát is. Az Elmex fogkrém a területen egyedülálló összetétellel és hatékonysággal szolgálja a fogak épségét és egészségét. A benne megtalálható aminfluorid szinte másodpercek alatt beépül a fogzománcba, ezzel rendkívül ellenállóvá téve azt. Mivel a fogfelszíneken egyenletes védőréteget képez az Elmex fogkrém, ezért még órákkal a fogmosás után is véd a fogszuvasodást okozó plakkok kialakulása ellen.

400 tudományos vizsgálat támasztja alá, hogy a készítmény nem csak megelőző jelleggel használható, hanem a kezdeti sérüléseket is képes helyreállítani a fogzománcon. A saját fogak megőrzése, a még nagyon kezdeti stádiumban levő szuvasodás kezelése és a tökéletes szájhigiénia miatt érdemes a minőségi Elmex fogkrém mellett letenni a voksot. Íz világa kellemes, az pedig további pozitívum, hogy olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan beépülnek a fogzománcba, ezzel erősítve azt.

A fogászati problémák szinte kivétel nélkül a fogszuvasodásra és az elégtelen szájhigiéniára vezethetőek vissza. Ugyan genetikailag is meghatározott az, hogy milyen erős fogzománccal rendelkezünk, de a megfelelő fogkrém használatával sokat tehetünk a fogak állapotának javítása, valamint egészségük megőrzése érdekében. Az Elmex fogkrém már számtalanszor bizonyított, és akik egyszer kipróbálták, nem szívesen mondanak le arról a fajta higiénikus érzésről, melyet a készítmény nyújtani képes.

A gazdag hatóanyag tartalom mellett fehérítő részecskék is megtalálhatóak a fogkrémben, melyeknek köszönhetően akár több árnyalattal is fehéríthetőek a fogak rendszeres használat esetén.