Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Blend-A-Med fogkrém

Blend A Med fogkrém a fogszuvasodás ellen

 

Nagy problémát jelent, ha a fogak elkezdenek szuvasodni. Sajnos, hamarosan lyukak keletkeznek, ezért zavaró fájdalom jelentkezik az étkezések során. Még jó, hogy a Blend a Med fogkrém segíthet megelőzni az előbb említett problémákat. 

Az Akciósillat oldalán mindig lehetőség nyílik a vásárlásra, tehát az érdeklődőknek meg kell nézegetniük az itteni készletet. Remek döntés lehet az Anti-Cavity Fresh Mint nevű Blend A Med fogkrém megvásárlása. Segítségével alaposan megtisztíthatók a fogak, és valószínűleg kevesebb alkalommal jelentkeznek fogászati problémák.

A mentolnak köszönhetően sokkal frissebbé válik a lehelet, tehát a vásárlók biztosan nem kerülnek kellemetlen helyzetbe. Ugyanakkor, a Blend A Med fogkrém egy másik típusban is megrendelhető. Az Anti-Cavity Mild Mint nevű változat főleg akkor lehet praktikus, ha valakinek érzékenyebbek a fogai.

Természetesen, a tisztítás ebben az esetben is magas hatásfokon történik. Az a legjobb, ha fogmosásra minden étkezés után sor kerül, hiszen a fogszuvasodás igen hamar felüti a fejét. Azonban, a Blend A Med fogkrém segítségével meg lehet előzni a problémák kialakulását.