Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Kézfertőtlenítők

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Blend-A-Med fogkrém

Főkategória >Fogkrém >Blend-A-Med fogkrém

Blend A Med fogkrém a fogszuvasodás ellen

 

Nagy problémát jelent, ha a fogak elkezdenek szuvasodni. Sajnos, hamarosan lyukak keletkeznek, ezért zavaró fájdalom jelentkezik az étkezések során. Még jó, hogy a Blend a Med fogkrém segíthet megelőzni az előbb említett problémákat. 


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Az Akciósillat oldalán mindig lehetőség nyílik a vásárlásra, tehát az érdeklődőknek meg kell nézegetniük az itteni készletet. Remek döntés lehet az Anti-Cavity Fresh Mint nevű Blend A Med fogkrém megvásárlása. Segítségével alaposan megtisztíthatók a fogak, és valószínűleg kevesebb alkalommal jelentkeznek fogászati problémák.

A mentolnak köszönhetően sokkal frissebbé válik a lehelet, tehát a vásárlók biztosan nem kerülnek kellemetlen helyzetbe. Ugyanakkor, a Blend A Med fogkrém egy másik típusban is megrendelhető. Az Anti-Cavity Mild Mint nevű változat főleg akkor lehet praktikus, ha valakinek érzékenyebbek a fogai.

Természetesen, a tisztítás ebben az esetben is magas hatásfokon történik. Az a legjobb, ha fogmosásra minden étkezés után sor kerül, hiszen a fogszuvasodás igen hamar felüti a fejét. Azonban, a Blend A Med fogkrém segítségével meg lehet előzni a problémák kialakulását.