Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Aquafresh fogkrém

Aquafresh fogkrém száz milliliteres kiszerelésben

 

Rohanó világunkban bizony nem könnyű odafigyelni a fogak egészségére. Pedig megéri erre szánni az energiát, hiszen így kevesebb esetben kell felkeresni a fogorvost.

Az Aquafresh fogkrém kiváló választást jelenthet a szájápoláshoz, tehát tegyen vele Ön is egy próbát! Az Akciósillat weboldalán bármikor a kosarába tehet egy száz milliliteres tubust. A kínálatban háromféle Aquafresh fogkrém található, ezért vegye szemügyre mindegyiket, és döntse el, melyik jelentené a legjobb választást.

A Fresh & Minty pumpás fogkrém igazi újíításnak számít a piacon. Végre nem kell az elguruló kupakokkal szenvednie, hiszen csak egy nyomásra van szükség az Aquafresh fogkrém kinyeréséhez. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell amiatt sem vitáznia, hogy ki hol nyomja meg a tubust. A Fresh & Minty segítségével elfelejtheti a rossz szájszagot és a fogszuvasodást. A Triple Protection elsősorban akkor lehet előnyös Önnek, ha szeretné elkerülni a fogkőképződést is. A Whitening típusú Aquafresh fogkrém pedig főként a fogak fehérré tételében segíthet.