Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Takarítóeszköz

A mai kor embere takarítás kapcsán is a hatékonyság elkötelezett híve, ez pedig a megfelelő takarítóeszköz választék birtokában lehetséges. Takarítani senki sem szeret órákon keresztül, hiszen a nap 24 órája sem elegendő ahhoz, hogy abba minden teendőt belesűrítsünk. Ilyenkor kerülnek képbe azok a praktikus termékek, amelyekkel felgyorsítható a tisztítás folyamata és kevesebb energiával varázsolható ragyogóvá az otthon minden helyisége. 

Takarítóeszközök a nedves helyiségekben

A konyha, a fürdőszoba és a toalett, a takarítás szempontjából kritikus helyiségeknek bizonyulnak. Nemcsak a keletkezett szennyeződésektől és vízkőtől kell rendszeresen megszabadulni itt, hanem a nedvesség jelenlétével összefüggésben az esetleges penészesedéstől, kórokozóktól is. Mivel az étkezéshez használt eszközökkel és persze a bőrrel érintkező felületekről van szó, ezért a higiéniára célszerű kiemelt figyelmet fordítani. A fém dörzsi és a mosogatószivacs nem hiányozhatnak a konyhából, mint ahogy a mikroszálas törlőkendő is kitűnő szolgálatot tesz a takarítás során. A körömkefe nem csupán a tisztálkodásban tölthet be szerepet, hanem egy direkt takarítóeszköz gyanánt beszerzett darabbal a nehezen hozzáférhető helyeken is gondoskodhatsz a maximális higiéniáról. Erre a célra egyébként egy használt fogkefe is tökéletesen alkalmas. 

A konyhai takarítóeszközök mellett, a szivacskendő sem hiányozhat a háziasszonyok eszköztárából, de a partvis, a mop, felmosófej is kitűnő segítőtársnak bizonyulnak a hétköznapokban. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a takarítás az egészséges környezet megteremtését szolgálja, erre pedig megéri időt és energiát szánni. A kérdés az, hogy mennyit? A megfelelő termékek aktívan hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és még a makacs szennyeződések is eltávolíthatóak a segítségükkel. A jó minőségű, megbízható tisztítószerek, például a szappanos párnácska, gondoskodnak a jó illatról és a kórokozók eltávolításáról a lakás minden szegletéből. Ismerd meg ajánlatainkat és használd ki az online rendelés előnyeit akkor is, ha takarításról van szó!