Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Takarítás

A takarítószer az otthon minden helyiségében szerephez jut. Napjainkban rendkívül sokat hallani a higiénikus környezet megteremtésének szükségességéről. Nemcsak a kórokozókkal szembeni védelem kapcsán hasznos ez, hanem a komfort érzésének apropóján is. A minden igényt kielégítő készítmények gondoskodnak a maximális tisztaságról és így az otthon tereit élhetővé varázsolhatod. Milyen márkák válnak be garantáltan? Melyek azok a takarításhoz használatos készítmények és kiegészítők, amelyek egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak? 

Takarítószer- fókuszban a higiénikus élettér

A tisztítószer kínálatban, az általános használatra szánt darabok és a speciális felhasználási céllal kínáltak egyaránt elérhetőek. Ha fertőtlenítésről van szó, akkor a Domestos abszolút befutónak számít, de a WC tisztító, ablaktisztító választékban is mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának egyaránt megfelelő fajtákat. Vannak, akik a természetes alapanyagokra esküsznek, mások a gyors és hatékony megoldásokat részesítik előnyben. Abban mindenki egyetért, hogy az egészség és a kiváló életminőség egyik alapfeltétele a tisztaság. Igaz ez a kritikus területnek számító konyhára, toalettre, fürdőszobára, de a hálószoba és a nappali esetében sem elhanyagolható az, hogy milyen általános állapotok uralkodnak. Különösen igaz ez a kisgyermekes családokra, ahol jól tudjuk, hogy az apróságok gyakran a földön kúsznak-másznak. 

A takarítószer kínálatban az ablaktisztító és a padlótisztító is kitűnő szolgálatot tesznek, hiszen ezekkel az érintett felületek gyorsan, hatékonyan tisztává varázsolhatóak. A kézi mosogatáshoz nélkülözhetetlen mosogatószivacs már csak a higiénia apropóján is rendszeres cserét igényel, erről nem érdemes megfeledkezni. 

A takarítás az ingatlanhasználati szokásoktól, a családtagok számától és bizony a rendelkezésre álló időtől is függ. A megfelelő takarítószer típusokkal dolgozva elfelejtheted a hosszú sikálást és biztosíthatod szeretteidnek, hogy mindig tiszta környezetbe érkezzenek haza.

 

Takarítási termékek