Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Mosószer, mosópor

Mosószer, ami nem fakít, tisztít, jó illattal tölti fel a ruhákat- nagyjából ez az, amit a mai kor embere elvár a választott tisztítószerektől. Milyen márka mellett tegyük le a voksot? A hagyományos készítményeken túl, egy sor újdonsággal is találkozni lehet az üzletek és webáruházak polcain. A mosó kapszula és a mosógél legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a folyékony mosószer.

Mosószer vagy folyékony változat? 

A klasszikus mosószerek rendszerint nagy szemcsékből állnak, ám a mosógéppel történő mosás alkalmával ez nem okoz gondot. A Tomi, a Persil és az Ariel évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Legyen szó akár fehérek mosásáról, akár színes ruhákról, ezek a márkák garantáltan nem okoznak csalódást. A mosó kapszula szintén sok háztartásban kap helyet, kézi mosás esetében pedig a folyékony mosószer a kedvelt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bizonyos ruhadarabokat a legtöbben inkább szeretünk kézzel mosni, mint a mosógépre bízni. A hagyományos mosópor helyett, ilyenkor inkább kerülnek középpontba a folyékony megoldások .

Kíméletes tisztítás, tartós színek

Elsősorban a színes ruhákkal kapcsolatban merül fel az igény a kíméletes tisztítás iránt. Amíg a fehér ruhák esetében a makulátlan tisztaságot várjuk el, addig a színeseknél már a színek megőrzése is igényként merül fel. Az ismert mosószer márkáktól joggal várhatjuk el, hogy ezen a területen is kiválóan teljesítsenek. Az aktuális trendek egyébként is az élénk színek irányába mutatnak és ez várhatóak a nyári, az őszi-téli szezonban sem lesz másként. A megfelelő mosópor segítségével hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban maradnak a kedvenc ruhák és nem veszítenek majd azok vibráló színükből. 

A házimunkák között a mosás akár népszerűnek is mondható. A szennyezett ruhák tisztává és illatossá varázslása egyfajta alkotó folyamatként is nyugodtan felfogható. Bátran használd ki ehhez a korszerű mosószer fajták, folyékony mosószer típusok kínálta lehetőségeket és fedezd fel a makulátlan tisztaság élményét!

Folyékony mosószer webáruház
Mosószer, mosópor