Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Mosás

Az ideális mosószer megtalálása korántsem olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre hisszük. Ebben a minden korábbinál szélesebb kínálat is szerepet játszik. Webáruházunkban a hagyományos mosópor és öblítő választék mellett, folyékony mosószer és mosódió is elérhető, így mindenki rátalálhat az elképzeléseinek leginkább megfelelőre. A ruhák és a lakástextíliák fokozott odafigyelést igényelnek a tisztítás során, így hosszú időn keresztül megőrzik majd a színüket és minőségüket.

Mosószer vagy mosódió?

Vannak, akik a hagyományos lehetőségekre esküsznek, mások viszont előszeretettel próbálnak ki olyan, már nem is annyira új termékeket, mint a mosódió. Ez utóbbi a mosódió fa, vagy ahogy másként nevezik, a szappanfa termése, ami vízben tisztítószerként funkcionál. Kifejezetten sokáig elegendő és hatékonyságához sem fér kétség. Nemcsak a természetes megoldás kedvelői találják meg számításukat a webáruházunkban, hanem azok is, akik a folyékony mosószer előnyei mellett döntenének. Akár kézi mosásnál is remek választásnak bizonyul, hiszen könnyedén eloszlik a vízben, elkerülve ezzel a tisztítószer okozta foltok jelentette kellemetlenségeket. Gépi mosásnál a mosó kapszula is kitűnő választás, hiszen egyszerűen használható és maximális védelmet biztosít a textíliáknak.

Színes vagy fehér? Nem mindegy!

Mosópor választás során rendszerint a fehérek és a színesek mosásához szükséges is a kosárba kerül. Minden háztartásban jól jönnek ezek és legyen szó mosó kapszula alkalmazásáról vagy a mosógél beszerzéséről, a mosási szokásokat is megéri szem előtt tartani. A minőségi öblítők és a mosószer fajták garantálják, hogy a ruhadarabok sokáig megőrizzék színüket, nem mennek össze, nem sérülnek meg a tisztítás alkalmával. Nem csupán a tisztaság és a jó illat a cél, hanem természetesen az állapot megőrzése is.

Találd meg mosópor, folyékony mosódió és mosó kapszula kínálatunkban az új kedvenceidet! A korszerű termékek lehetővé teszik, hogy a mosás folyamata leegyszerűsödjön és varázslatos illattal végződjön.

 

Minden ami mosás