Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Mosogatószer, súrolószer

A megfelelő mosogatószer kiválasztásán a házimunka hatékonysága is múlhat. Az elfoglaltságot senki sem kedveli igazán, főleg akkor, ha mindig tele van szennyezett edényekkel a mosogató. Már a kétszemélyes háztartásban sem egyszerű rendben tartani a konyhát és a családtagok számának növekedésével pedig csak tovább nő az edényhalom. Milyen márka bizonyul a leginkább hatékonynak? Mi a teendő a makacs szennyeződésekkel? 

Folyékony mosogatószer kézkímélő hatóanyagokkal

A kézi mosogatás gyakran már csak azért sem kedvelt, mert közben a kézfej ki van téve a forró víznek és a vegyi anyagoknak. Nem véletlen, hogy az olyan minőségi készítmények iránt érdeklődnek a legtöbben, mint a Jar, a Cif, vagy például a Frosch. Ezek kínálatában rendszerint bőrkímélő tulajdonságokkal rendelkező fajták is megtalálhatóak. 

Környezettudatos mosogatás

Mint oly sok más, flakonban elérhető készítmény esetében, így a mosogatószer kapcsán is fontos, hogy a fenntartható fejlődés célkeresztbe kerülhessen. A mosogatószer utántöltő segítségével nemcsak pénzt takaríthatsz meg, hanem ökológiai lábnyomodat is csökkentheted. Az Ultra, a Pur, vagy például a Cleaneco készítmények a konyhai takarítás, tisztítás során szintén kitűnő szolgálatot tesznek, de a jól ismert Tix is bizonyított már a területen. A mosogatás mellett, a helyiség tisztántartása is kiemelt jelentőséggel bír, elsősorban a higiénia apropóján.

Az erősen szennyezett edények időnként minden konyhában előfordulnak. A leégett ételmaradéktól gyakran csak speciálisan erre a célra kialakított mosogatópor segítségével sikerülhet megszabadulni. A lényeg az, hogyha kézi mosogatásról van szó, akkor igyekezz gumikesztyűt használni, hiszen ez optimális védelmet biztosít a kezednek. A védőkesztyű akkor is hasznos szolgálatot tesz, ha súrolópor, zsíroldó használata válik szükségessé. Ezek az erős anyagok kiszárítják, felsérthetik a bőr felszínét, ami akár csak több napig tartó hidratálást követően hozható helyre. Webáruházunkban a konyhai munkához szükséges készítmények és eszközök egyaránt elérhetőek. 

 

Olcsó és jó minőségű Mosogatószer vásárlás