Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Mosogatás

A mosogatószer a konyhai háztartási termékek elmaradhatatlan darabja. Nélküle aligha lehet elképzelni a tiszta tányérokat és edényeket. A mosogatással kapcsolatban viszont megoszlanak a vélemények. Vannak, akik kifejezetten kedvelik a folyamatot, mások inkább áttakarítanák a lakást, csak ne kelljen a zsíros edényekhez hozzányúlni. Ma már a korszerű mosogatógépek ebben segítséget kínálnak, de a készülék időtálló minősége is megérdemli a figyelmet. 

Folyékony mosogatószer: védelem a kéznek

Ha a kézi mosogatásról van szó, akkor a legtöbb háziasszony azokat a készítményeket részesíti előnyben, amelyek nem szárítják a kezeket. A súrolószer a konyhai eszközök, berendezések tisztításakor nyújthat segítséget, de természetesen a gépi mosogatásnál alkalmazott készítmények mellett sem mehetünk el. Alapvetően érdemes tudni, hogy a készülékbe nem javasolt darabos szennyeződésekkel együtt behelyezni az edényeket. Egyfajta előzetes tisztításra tehát így is szükség van, főleg akkor, ha leégett, erősen szennyezett edényekről van szó. A megfelelő folyékony mosogatószer az edényekkel kíméletlen, ám a bőrt óvja a túlzott kiszáradástól. 

Mi kell a mosogatógépnek? 

A gép mosogatószer speciális összetétellel szolgálja az optimális működést és tisztítást. Mint minden vízzel működő berendezés esetében, így a mosogatógép kapcsán is szükség van a vízkő elleni védelemre. A mosogatógép tisztító kitűnő szolgálatot tesz annak érdekében, hogy az eszköz hosszú időn keresztül szolgálja a konyhai tevékenység gyorsaságát és hatékonyságát. 

A mosogatógép tabletta is elérhető a webáruházunkban, de azok is rálelhetnek a jól bevált készítményekre, akik mosogatópor, mosogatógép tisztító készítmények iránt érdeklődnek. A megfelelő mosogatószer kézi mosogatásnál is eltávolítja a makacs szennyeződéseket és gondoskodik a csillogó tisztaságról, az edény típusától függetlenül. Fedezd fel segítségünkkel a korszerű alapanyagokat és találj rá azokra a termékekre, amelyek nagymértékben elősegítik a háztartási munkára szánt idő csökkentését!

 

Mosogatási termékek