Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Felce Azzurra öblítő

Felce Azzura öblítő a mindig illatos ruhákért

 

Annak érdekében, hogy ruháink mindig kényelmes viseletnek számítsanak, fontos odafigyelni a tisztításhoz, öblítéshez használatos alapanyagokra. A Felce Azzurra öblítő fenséges illattal öleli körbe kedvenc ruhadarabjainkat, melyek így a következő mosásig garantáltan igényesen állnak majd rendelkezésünkre. 

A márka már sokszor bebizonyította, hogy megbízható minőséget képvisel, ráadásul ár-érték arányban is az elvárt színvonalat nyújtja. A Felce Azzurra öblítő egyetlen háztartásból sem hiányozhat, hiszen hosszú ideig elég és csak minimális mennyiség kell belőle minden egyes mosáskor.

Varázsoljon virágillatot, frissességet vagy burkolja különleges vanília illatba ruháit és kényeztesse érzékszerveit a minőségi öblítővel egész hónapban! Érdemes a márka egyéb termékei között is körülnézni, melyek szintén új kedvencekké válhatnak. A megfizethető árkategória megbízható minőséggel társul, s e kettő a legfontosabb akkor, ha a mindennapokban használatos termékekről van szó. A Felce Azzurra öblítő használatával a mosás igazi élmény.