Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Vissza
Átlagos értékelés:
5
(16 vélemény)
Adrienn
2020.01.19
Megszűnt. :(
Sajnos megszűnt, már nem gyártják, nem kapni.
Parfümritkasággá avanzsált.
Balaton Katalin
2019.09.13
Nagyon szeretem, kellemes púderes illat és nagyon tartós. Sajnos valószínűleg ez is megszűnik, van egy másik utánzat Magic woman néven, az illat ugyanez, tartósságát nem ismerem.
Adrienn
2019.09.05
Valahol azt olvastam már nem gyártják. :-( Remélem ez nem igaz, mert a kedvenc illatom.
Katalin
2019.08.10
Nagyon szeretem ezt a parfümöt! Szeretnék rendelni! Mikor lehet újra kapni?
Icus
2018.10.01
Már nem az első rendelésem ebből a parfümből. Számomra megunhatatlan!
Imádom! Tartós jó illat! :-)
Adrienn
2018.09.12
Odavagyok a Naomi Campbell illatokért. Számomra az ő parfümjei a legfinomabbak. Sajnos a NaoMagic régóta nem kapható, pedig annyi helyen áradoznak a nők róla még mindig a neten. Szóval ki kellett próbálnom jobb híján az utánzatot feltétlenül. Hát, élmény lett elsőre és megszeretett öröm. Kifinomult édeskés illat, mégis van benne egzotikus szenvedély és nőies gyengédség is. Az első NaoMagicemhez nem innen jutottam, de úgyis kell majd még és örömömre itt jó áron található. :D Szerintem ha elfogy rendelek. :)
Bernadett Varga
2017.12.04
Szeretem ezt az illatot. Édeskés finom lágy kellemes.
Ilona
2017.09.04
Évek óta hiányoltam a régi Naomagic parfümöt, és azt kell mondjam ez a parfüm nagyon jó utánzata az eredetinek. Elégedett vagyok vele.
Kármen
2017.06.29
Az eredetitől egy hajszálnyi választja el, szinte tökéletesen egyezik az eredetivel. Hihetetlen mennyire különleges ez a parfüm, mandula, gyöngyvirág, vanília...puha és selymes mint egy téli sál. A tartóssága pedig mindent visz!
Farkas Éva
2017.03.24
megszűnése óta keresem, véletlen találtam itt az oldalon, sőt az oldalt is véletlen találtam. Ráadásul autóval negyed órára van tőlem. Megrendeltem, kipróbáltam és egy csomó emlék elöntött. imádom és imádtam ezt az illatot. Köszönöm
Kriszti
2017.03.03
Tini koromban imádtam ez eredeti illatot. Azóta sok parfümöt kipróbáltam, de egyik se volt az iagzi. De ez az utánzat minden várakozásomat felül múlta.Mintha az eredetit tartanám a kezembe. Az illatát is sokáig érzem magamon, tényleg tartós. Már anyukám is kérte, hogy neki is rendeljek. A kiszállítás nagyon precíz és gyors. Visszatérő vásárló leszek.
Anita
2017.02.01
Régi nagy kedvencem volt, majd sajnos sehol sem tudtam beszerezni. Külföldi oldalakon lett volna horror áron... És megtaláltam itt. Hiába utánzat, imádom!!! Az illata egy az egyben ugyanaz. Boldoggá tettetek ennyi év nélkülözés után
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező!
Kötelező!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!