Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig  +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Vissza
Átlagos értékelés:
4
(5 vélemény)
Elen
2021.11.28
Szeretném szeretni, de a Coco Noir EDP-hez csak nyomokban hasonlít. Talán a leszáradás után éreztem némi vaníliás, púderes illatot és semmi mást. Sajnálom, mert jó alternatíva lehetne azoknak, akik az eredeti parfüm kedvelői. Ettől függetlenül a Le'Chel Night parfüm is egy vállalható illat hűvös, hideg hétköznapokon, de messze nem Coco Noir!
A vállalhatósága és a J. Fenzi márka miatt 5 pont.

Szigi
2020.09.22
Az eredetihez még nem volt szerencsém, de ez elsőre egy édeskés, de nem cukorkás illat, a Chanelre jellemző különleges illattal párosítva. Később az alap illat egy kicsit hasonlít minden illat alapjához. Ez olyan, mint a kimért parfümöknél, azoknak is van később egy jellegzetes alapillatuk, ami mindegyiknél szinte érezhető. Ettől függetlenül ennyi pénzért nem rossz illat.
CsErika
2020.07.16
Imádom! Egy igazi különlegesség, nőies, kifinomult remek utánzat.
Erika
2017.09.18
Sajnos nekem nem jött be,az én bőrömön túlságosan maszkulin.Utána olvastam értékelésekben,hogy először férfias,de majd át vált kissé púderesre ,hát rajtam marad férfi illat.
Gabriella
2017.02.17
Nagyon különleges illat,száraz,fanyar,púderes,kicsit régimódi vagyis tipikus Chanel.Kitűnő utánzat.Nagyon elegáns,ízléses és tartós!
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!