Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Átlagos értékelés:
4,9
(9 vélemény)
Barbacsek
2022.11.03
Nagyon jó mindig is szerettem az ilyen melegséggel megtöltő illatokat. Eredetihez nem tudom viszonyítani, önmagában nagyon jó parfüm
Erika
2021.02.08
Nagyon jól sikerült utánzat. Egész jól hozza a kávés vonalat. Édes, de nem sziruposan. Zamatos, finom illatú parfüm. Tartósságával semmi gond nincs, persze a bőrkémia is sokban felelős.. de sokszor csupán az orrunk szokik hozzá, mások viszont órák múltán is megérzik eme remek illatot!
Juci
2020.10.10
Nagyon jó illat. Köszönöm. Helló
ARANYI GYÖNGYI
2019.05.27
Nagyon finom illat...csak nem elég tartós!
Dzsindzser
2019.05.04
Szuper az illata, imádom, de sajnos nem valami tartós. Biztos rendelek még belőle, ennyiért megéri!!
Dr. Kispál Csilla
2019.01.16
ISTENI!!!! Teljesen az eredetivel megegyező, nagyon finom, meleg illat. A tartóssága is kiváló! Csillagos 5-ös :)
D. Alexandra
2018.11.06
Nagyon gyors volt a kiszállítás,nagyon elégedett vagyok a céggel! A parfüm csomagolása nagyon minőségi. Szép a megjelenése, ugyanolxan, mint a képen! Bátran lehet ajándékba is venni! A parfüm illata valóban hasonlít a Black Opiumra leszáradása után, s igazán kiadós mennyiség, bár a tartósságával snincs gond. Őszintén szólva a jó vélemények miatt mertem megrendelni, s nem csalódtam! Szuper cég fantasztikus termékekkel! Megvan elérhető áron az őszi-téli parfümöm! Máskor is fogok mèg több J.Fenzi illatot rendelni!
Csonka Erika
2018.10.18
Megszólalásig hasonlít az eredetire. Nagyon jól eltalált utánzat, imádom!
loju
2016.10.27
Meg vagyok lepődve magamon, hogy ez nekem tetszik, DE TETSZIK... NAGYON!!! Nem igazán szeretem az édes illatokat, az valahogy nem én vagyok, de ez valami olyan kombináció, hogy levett a lábamról! Nem az a vattacukor édesség, ami pofán vág és bénítóan hat az idegpályákra, amit a cuki-muki cicababák húznak maguk után a plázában párducmintás feszülős cicanaciban! Ez valahogy sokkal kifinomultabbak, komfortosabban nőies és szexi! A párom odáig van érte, véleménye szerint - most szépen fogok fogalmazni, mert, amit ő mondott attól elolvad a billentyűzet - pozitívan hat a férfi libidóra!!! :-D

Nem ipari mennyiségben használva hétköznapra is hordható illat! ÉS: tökéletes másolata a méregdrága Black Opiumnak tizedáron! Kicsit talán lehetne tartósabb, egy idő után kisebb lesz a hatósugara is, de egye kukac, ennyi pénzért újrafújom!

TÖKÉLETES őszi-téli meleg, puha illat! Nagy a SZERELEM!
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!