Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Átlagos értékelés:
4,3
(9 vélemény)
Mohácsi Tímea
2024.06.06
Sajnos nagyon nem tudom kedvelni. :( Borzasztó pacsuli, már-ár férfias erős illata van rajtam, ammi kellemesnek nem mondható, leginkább fejfájás okozó. Ez persze az egyéni véleményem, de rajtam nagyon nem jó az illata és nem is tartós sajnos. Biztosan nem fogom elhasználni. :(
Ircsi
2022.08.05
Mivel régen volt vanília parfűmöm ezért nagyon vágytam egy vanilia parfűmre.. Kellemes jázmin illata van én nem találtam meg benne a vaniliát , de szeretem. Köszönöm a gyors kiszolgálást .
Masni
2022.08.05
Amióta az eredeti Angel milliliterje átlépte az 1000 forintos lélektani határt (durva, hogy egy fújás egy ezres) én is jó utánzatok után kutatok a nagy kedvencemből. A Blue Sky Women bár hasonló, azért mégsem olyan összetett illat, mint az igazi Angel. Kevésbé édes, pár perc után inkább a chypre vonal tör elő, és másfél óra után szó szerint semmi nem marad belőle, míg az eredeti simán kitart másfél-két napig ruhán. Egyáltanán nem tartós. Előnye viszont, hogy hiányzik belőle az eredetiben olyan zavaró mellékillat, ami egy kicsit engem a naftalinszagra emlékeztet. Ameddig az aranytartalék az eredetiből még a birtokomban van, vegyítve fogom permetezni, összefújom őket. Összességében tehát ez az utánzat egész jó lett, nem egy förtelmes pacsuli és olcsó!!! viszont a tartósságra és az édességre még gyúrni kell. A webáruháznak jár az öt csillag a gyors és pontos kiszállításért.
Gabi
2021.02.11
Ennek az eredeti változata a kedvencem, gondoltam kipróbálom ezt, s nem csalódtam!
Szuperül eltalálták az illatot és tartós is.
Kihagyhatatlan!
Erika
2021.02.10
Ez tuti, hogy az Angel EDP utánzata. Nagyon jól hozza a kezdeti baromi mézes-édes illatvilágot, de hála az égnek ez gyorsabban megszelídül. Én mondjuk az eredetiben sem bírom a kezdeti túlontúl édességet, de ami utána következik, azt már igen. Tény, hogy az eredeti tartóssága verhetetlen és azért picit másabb, de egy egész jó koppintás lett ez a parfüm. A Christoper Dark-os verzió számomra finomabb, olyan értelemben, hogy annál elmarad a kifújáskor érezhető gej mézesmáz vonal és azonnal a finomságos illat található a bőrömön. Sajna nála is a tartósság és az erősség gyenge lábakon áll. Úgy gondolom az az Edt utánzata lehet inkább. De az is szuper, sőt!
CsErika
2019.05.07
Nagyon hasonlít az eredetire, tökéletes másolat, tartós szép illat. Szeretem!
Adri
2019.02.22
Próba gyanánt rendeltem, mivel a barátnőm az eredetit használja, és rajta nagyon tetszett. Rajtam pont olyan, mint az eredeti, nem kell sokat fújni belőle, kifújás után kicsit tömény, de ahogy oszlik az illat, édeskés-fűszeres illat marad, ami rajtam még a nap végén is érződik. Beleszerettem az illatba :)
Zara
2016.05.16
Extra egyedi, kellemes, tartós illat! Nagyon hasonlít az eredetiéhez! Nálam ez a favorit...
Hédi
2015.09.06
Extratartós téli kis finomság. Mély, füstős, különleges.
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező!
Kötelező!
Értékelés:
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!