A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás

Ország Boltja 2016

Ország Boltja 2016 Minőségi díj

Termékajánló

TOP termékek

Elérhetőségek

RollAndBuy Hungary Kft.
2534 Tát, Tulipán utca 4.

+3630/4416757

Parfüm hírek érdekességek
2017.05.22 14:00

Parfüm minta, minden napra

Parfüm minta, minden napra

 

Ha szereted a finom illatokat, ha az illatszerek világa elvarázsol, ha szíved szerint minden napodat legszívesebben egy drogériában kezdenéd, hogy elmerülj az illatfelhők változatos pompájában, akkor a parfüm minta igazán praktikus találmány a számodra. Nyilván minden egyes üvegcsét nem tudsz végig járni, hogy lemeózd, vajon illik-e hozzád az, a cseppnyi aroma, ami aztán kiteljesedve igazi illattá sűrűsödik össze. Eleve több száz termék közül esélytelen úgy választanod, hogy mindegyiket kielemezd, a megfelelőt keresve. De mégis akkor mi alapján döntsd el, hogy melyik típusok azok, amelyek kipróbálásra alkalmasak? 

Pusztán a csomagolásból nem következtethetsz, hiszen a dizájn fontos alkotóeleme a külcsínynek. Az üvegek megtervezésével is külön teamek foglalkoznak, nem véletlenül, hiszen az összkép megkomponálása prioritást élvez. Nem maradt más, mint a parfüm minta.

Okos választás akkor, ha szeretnéd letesztelni a kiszemelt darabot úgy, hogy maradandó véleményt tudj alkotni róla. Kitűnő döntés abban az esetben, ha magad sem tudod mit keresel, csak egyben vagy biztos, változtatni szeretnél. Pazar alternatíva, ha az illatok szerelmese vagy, és egy szippantás bőven elég ahhoz, hogy véleményt formálj. Gazdaságos stratégia, hiszen nem kell olyan termékbe invesztálnod, amiről pontosan nem is tudod mennyire illik hozzád, az egyéniségedhez, karakteredhez.

A parfüm minta mindennek tetejében gyorsan kezelhető, átforgatható, megszagolható, azaz még időben is rengeteget spórolsz azzal, hogy tempósan végig tudod futtatni szaglóhámodat a kiszemelt fajták kínálta illatanyagokon. A végső döntés ezek után már csak gyerekjáték.