Segítsen másoknak!

Segítsen másoknak dönteni, értékelje a vásárolt terméket!

Ezt megteheti minden terméknél a Vélemények a termékről rovatban.

 

Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat hétfő - péntek 8-15-ig +3630/4416757 | info@parfuminfo.hu

Szállítási idő: 3-5 munkanap

Parfüm hírek, érdekességek

Neves férfi parfüm márkák illatai új köntösben

2015.11.17 16:56

A parfüm ajándékozása valószínűleg soha sem avul el, nem lesz régimódi vagy sablonos, esetleg személytelen. Hiszen nem egy pár zokniról, nyakkendőről vagy sálról van szó, hanem egy finom illatról, amit szívesen visel magán úgy a nő, mint a férfi.

Az egyetlen probléma, hogy a neves és közismert férfi parfüm márkák sokszor mélyen a zsebünkbe nyúlnak, amit nem minden alkalommal engedhetünk meg magunknak, ha éppen ajándékot vásárolnánk párunknak vagy valamelyik férfi ismerősünknek. Van azonban egy olyan alternatíva, amely olyan híres férfi parfüm márkák illatait kölcsönzi, mint Hugo Boss, Calvin Klein, Paco Rabanne, Giorgio Armani, Christian Dior, Dolce Gabbana vagy Ralph Lauren. Ez a parfümutánzat, ami a megszólalásig hasonlít az eredeti változathoz.

Természetesen más néven futnak, mint az eredeti férfi parfüm márkák, de jelölve van, hogy melyik márka utánzata és cserébe jóval alacsonyabb áron juthatunk hozzájuk. Azon férfiak számára, akik nem a csomagolást nézik, hanem a gesztust és jobban számít számukra az ajándékozó, mint az ajándék, tökéletes meglepetést jelentenek a utánzat férfi parfüm márkák is. Hiszen ajándékot kapnak egy számukra fontos személytől, ami ráadásul a kedvenc illatukat hordozza, akkor meg kit érdekel, hogy mit ír a dobozon. Ha rászánunk egy kis időt, hogy találjuk egy igényes boltot vagy webáruházat, akkor remek akciókban is részt vehetünk, melyek által a különböző férfi parfüm márkák kedvezményes áron érhetők el, így minden szempontból praktikus és kielégítő szuvenírt választhatunk ki.

A férfi parfüm márkák között mindenki megtalálhatja az igényeinek maximálisan megfelelő illatokat. Napjainkban a vonzó megjelenés nem pusztán azon múlik, hogy milyen ruhát viselünk, vagy mennyire vagyunk ápoltak, hanem bizony az illatok is jelentős szerephez jutnak. Természetesen korántsem mindegy, hogy milyen alkalomra mely illatkreációt viseljük, s ez férfiak esetében sincs másként. Vannak olyan parfümök, minőségi parfüm utánzatok, melyek általában hétköznapi viseletre ajánlottak, és legtöbbször friss, tiszta illatot adnak a megjelenéshez.

A fűszeres-fás parfümöket legalább olyan sokak kedvelik, mint ahányan a citrusos férfi parfüm márkák mellett döntenek. A választás ma már akár interneten keresztül is minden gond nélkül megoldható, hiszen az illatjegyek részletezésével pontosan tudhatjuk, hogy milyen illatot kaphatunk a pénzünkért. Ehhez még hozzájön az az előny is, hogy az Akciosillat kínálatában megtalálható férfi parfüm márkák valóban kimagasló színvonalat képviselnek. Azzal együtt nyújtanak tartós és igényes illatot, hogy sok esetben a nagy világmárkák utánzatairól van szó. Az online rendelést előnyben részesítők számára kortól és nemtől függetlenül remek választásnak bizonyul a webáruház, ahová kattintva a férfi parfüm márkák mellett természetesen színvonalas női parfümök is széles választékban elérhetőek.

Ajándékozás céljából vagy saját részre is remek döntés a webshop, ahol folyamatosan bővülő kínálat és bárki számára elérhető árak várják a minőségi illatok, az igényes parfümök világának rajongóit.